Burcunuza göre hangi koku sizi yansıtıyor?

Koku seçerken burcunuzu esas almanız gerektiğini biliyor muydunuz? Kişilerin karakter özelliklerini şekillendirdiğine inanılan her burcun kendine ait bir koku zevki de mevcuttur. İşte burcunuza göre tercih etmeniz gereken kokular...

Burcunuza göre hangi koku sizi yansıtıyor?
Yayınlanma:

Astrolojide önemli bir yer tutan burçlar yaşamın her alanında etki etmeye devam ediyor. Burçların karakteristik özellikleri baz alındığında, kişilerin seçmesi gereken kokular da belirleniyor. Koku seçerken burcunuzun özelliğini dikkate alarak vücudunuzla bütünleşen bir parfüme sahip olabilirsiniz.

  • KOÇ BURCU

Girdikleri ortamda liderlik vasfını üstlenen ve her daim kendilerini belli eden koç burçları, iddialı kokular tercih eder. Güçlü karakterlerini yansıtmayı seven koç burcu kişiler, bu özelliklerine uygun baharatlı ve yoğun çiçek esansı içeren parfümleri deneyebilirler.

  • BOĞA BURCU

Hem kadını hem de erkeği oldukça iddialı olan boğa burcu, parfümleriyle de girdiği ortamlarda dikkat çekmek isterler. Astrolojide toprak grubuna mensup olan bu burç, okyanus kokusu ve hafif çiçeksi kokuları tercih ederek adından söz ettirir.

stock-photo-cropped-shot-woman-holding-bottle-perfume.jpg

  • İKİZLER BURCU

Değişken bir ruh haline sahip olan ikizler burcu, tam olarak kendisini yansıtan bir koku seçmelidir. İlk başta sıkıldığında yoğun ama tende beklediğinde vücuda oturan kokular ikizler burcunu en iyi yansıtan kokular olacaktır. Yasemin çiçeği ve zambak ikizler burcu için biçilmiş kaftan...

  • YENGEÇ BURCU

​​​​​​​Genel olarak sakin bir karakter olan yengeç burçları bu hallerine uygun kokuları sıkmayı tercih eder. Yengecin duygusal yapısını en iyi hafif meyveli ve şekerli kokular yansıtacaktır.

  • ASLAN BURCU

​​​​​​​Aslan burçları ilk defa girdikleri bir ortamda eğlenceli tavırlarıyla dikkat çekerler. Arkadaş canlısı halleri ve sürekli gülen yüzlerine yakışacak olan keskin meyve ve çiçek kokularıdır.

istockphoto-1326570912-612x612.jpg​​​​​​​

  • BAŞAK BURCU

​​​​​​​Günlük hayatında mantıklı ve düzenli oluşuyla bilinen başak burçları çok sık parfüm değiştirmeyi sevmezler. Düzenli olmayı sevdikleri gibi seçtikleri parfüm de ömürlük olur. Başak burçları ilk sıktıkları anda kendini belli eden ve kalıcılığı yüksek olan kokuları tercih etmelidirler.

  • TERAZİ BURCU

Katıldığı her davette giyim kuşamıyla adından bahsettiren teraziler, koku seçiminde de aynı özveriyi gösterirler. Yanından geçerken adını sorduracak kadar özel kokuları sıkmayı seven terazi burçları genel olarak hafif çiçek esansı içeren parfümleri tercih ederler.

kisa-ozel-parfum-onerileri-1521572795.png​​​​​​​

  • AKREP BURCU

​​​​​​​Su grubuna mensup akrep burçları, soğuk ve kırılgan yapılarıyla bilinirler. Paraya ve güce olan düşkünlükleri parfüm seçimlerine de yansır. Bu sebeple akrep burçlarına en uygun olacak koku, yasemin ve bergamottur.

  • YAY BURCU

​​​​​​​Yay burcunun en bilindik özellikleri arasında mesafeli karakteri yer almaktadır. Dışarıdan soğuk gözüken ama esasında eğlenceli olan yay burçları için aromatik kokular seçmek uygun olacaktır.

  • OĞLAK BURCU

​​​​​​​Dış görünüşlerinde oldukça sade olmayı tercih eden oğlak burçları, parfüm seçimlerine de bunu yansıtırlar. Sabunsu hafif kokular oğlak burçları için doğru seçim olacaktır.

​​​​​​​en-iyi-kadin-parfumleri-markalari-bayan-parfumu-2019-2020.jpg​​​​​​​

  • KOVA BURCU

​​​​​​​Günlük hayatta çok bilmiş tavırları ile dikkat çeken kova burçları koku seçimlerinde de dikkat çekmeyi severler. Yoğun ve çok uzaktan dahi hissedilebilen baharatlı kokular tam olarak kova burçlarına göre.

  • BALIK BURCU

​​​​​​​Balık burçları da su grubuna mensup en duygusal burçlardan biridir. Karakter olarak sakin bir yapıya sahip olan balık burçları için hafif şekerli ve çiçeksi kokular birebir.

​​​​​​​

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.