Cumhurbaşkanı Erdoğan Adana'da: Meydanda 75 bin kişi... | Yeni uçak gemisi müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana mitinginde açıklamalar yaptı. Erdoğan, yerel seçimlere az bir süre kala seçmene bu sefer Adana'dan seslendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Adana'da: Meydanda 75 bin kişi... | Yeni uçak gemisi müjdesi!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçimlere sayılı günler kala bu kez Adana mitinginde konuşuyor. Erdoğan'ın konuştuğu mitinge 75 bin kişi katıldı. Erdoğan, kalabalığa ''Gerçek belediyecilik için hazır mıyız?'' sorusunu yöneltti.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

''Adana'da şu anda meydanda 75 bin kişi var. Adana'yı malum ellerde almaya hazır mıyız? Adana, eser ve hizmet nasipsizlerini sırtında taşır mı? Adana'nın gerçek belediyeciliğe olan hasretini dindirmeye az kaldı. Geçtiğimiz mayıs ayındaki seçimlerde verdiğiniz destek için siz teşekkür ediyorum. 31 Mart'ta Adana sandıklarını patlatarak gerçek potansiyelini ortaya çıkaracaktır.

Muhalefet birbirleriyle uğraşmaktan fırsat bulamadıkları için başka bir konuyla ilgilenemiyorlar.''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana mitinginde yaptığı konuşmada muhalefeti eleştirerek, "Muhalefet parti içi kavgadan başlarını kaldıramıyor. Başka konuyla ilgilenemeyecek durumdalar." dedi.

Erdoğan, Adana'nın eser ve hizmet için "nasipsizleri" taşımadığını vurgulayarak, muhalefetin ülkenin gerçek sorunlarıyla ilgilenmediğini ifade etti. Şehirlerin ve insanların sorunlarını çözecek projelerin ortaya konmadığını belirten Erdoğan, uluslararası meselelerde de muhalefetin ilkeli bir tutum sergilemediğini savundu.

''SADECE KOLTUK DERDİNDELER''

Muhalefetin sadece koltuk derdiyle uğraştığını söyleyen Erdoğan, gerçek belediyecilik yerine parti içi kavgalarla meşgul olduklarını dile getirdi. Ayrıca, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde umduklarını bulamayan muhalefetin, kendi başkanını parti içinden bile attığını iddia etti.

Erdoğan, muhalefetin ülke yönetimine talip olmak yerine kendi partilerindeki iç hesaplaşmalarla meşgul olduğunu belirtti. Ana muhalefetin tek derdinin koltuk olduğunu öne sürdü.

YENİ UÇAK GEMİSİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana mitinginde yaptığı konuşmada Türkiye'nin savunma sanayisi alanında yeni bir müjde verdi. Erdoğan, önümüzdeki yıllarda daha gelişmiş bir uçak gemisi yapacaklarını duyurdu ve deniz kuvvetlerinin bu çalışmayı yürüttüğünü belirtti.

Erdoğan konuşmasında, Türkiye'nin savunma sanayisi alanında elde ettiği başarıları vurgulayarak, iç ve dış muhaliflerin bu gerçeği görmekte zorlandığını ancak dostlar ve rakipler tarafından çok iyi bilindiğini ifade etti. Ayrıca, muhalefetin sürekli olarak örnek gösterdiği ülkelerde Türkiye'nin savunma sanayi hamlelerinin konuşulduğuna dikkat çekti.

Muhalefetin eleştirilerine de değinen Erdoğan, bazı kesimlerin Türkiye'nin savunma sanayi projelerini anlamakta güçlük çektiğini ve kendi algılarına göre yorumladıklarını belirtti. Ancak, Türkiye'nin gerçekleştirdiği büyük işlerin dostlar ve hasımlar tarafından takdirle karşılandığını söyledi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.