Depremzedeler için tahliye ve başvuru noktaları belirlendi

AFAD, depremzedeler için tahliye ve başvuru noktaları belirlendiğini açıkladı. Kahramanmaraş merkezli asrın felaketi depremlerin ardından 11 ilde 117 noktada tahliye ve başvuru noktaları belirlendi.

Depremzedeler için tahliye ve başvuru noktaları belirlendi
Yayınlanma:

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından, 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremlerin ardından tahliye ve başvuru noktaları belirlendi.

TAHLİYE VE MÜRACAAT NOKTASI BELİRLENDİ

AFAD’dan yapılan yazılı açıklamada, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından afetlerin yaşandığı bölgeden ayrılan ve yakın zamanda tekrar bölgeye giden depremzedelere ulaşım konusunda destek sağlandığı ifade edilerek, "Depremzede vatandaşlarımız için 117 noktada tahliye ve müracaat noktası belirlenmiş olup, ilan edilen tahliye ve müracaat noktalarına başvurmaları halinde dönüş ve ulaşım noktasında her türlü imkan ve kolaylık sunulacak" denildi.

TAHLİYE VE BAŞVURU NOKTALARI BELİRLENDİ

Açıklamada, Şanlıurfa'da 14, Elazığ'da 11, Gaziantep'te 3, Diyarbakır'da 2, Kilis'te 5, Malatya'da 3, Osmaniye'de 7, Adıyaman'da 11, Adana'da 17, Hatay'da 29 ve Kahramanmaraş'ta 15 yerin, tahliye ve başvuru noktası olarak belirlendiği kaydedildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.