Kadın Kollarından çocuklara büyük destek

Kırşehirli Dernekler Federasyonu Kadın Kolları Başkanı Nermin Hendek ve yönetim kurulu üyeleri Kaman Belediyesi’ni ziyaret etti.

Kadın Kollarından çocuklara büyük destek
Yayınlanma:
Güncelleme:

GÜLFERİ ÖZBEK

Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu’yu makamında gerçekleşen ziyaret Kırşehirli Dernekler Federasyonu Kadın Kolları Başkanı Nermin Hendek ve yönetim kurulu üyelerinin öksüz, yetim, muhtaç ailelerin çocuklarına eğitim desteği için açmış olduğu Atatürk Bilgi Evini ziyareti ile devam etti.

HER ZAMAN ÇOCUKLARIMIZIN YANINDAYIZ

Kaman Belediyesi Başkan Danışmanı Tekin Var ve MHP Kadın Kolları Başkanı Eftal Kaman önderliğinde gerçekleşen ziyaretlerde konuşma yapan Kadın Kolları Başkanı Nermin Hendek, “Bizi burada ağırlayan başta Belediye Başkanımız Erhan Talu olmak üzere herkese çok teşekkür ederim. Biz federasyonumuz olarak birçok sosyal çalışmalar yapıyoruz. Yaptığımız çalışmalar içerisinde en önemlisi bizim için çocuklarımız için yapılan çalışmalar. Onlar bizim geleceğimiz. Onları nasıl yetiştirirsek nasıl kaliteli eğitim verirsek onlar ileride çok güzel yerlerde bizleri temsil edecekler. Biz Kırşehirli Dernekler Federasyonu  Kadın Kolları olarak her zaman çocuklarımızın yanındayız” ifadelerini kullandı.

kadin-kollari-1.jpg

ÜLKEMİZİ DAHA İLERİLERE TAŞIYACAĞIZ

Kaman Atatürk Bilgi Evi’nde gerçekleşen ziyarette orada eğitim alan çocuklara hediyeler veren Kadın kollarına teşekkür eden öğrenciler, “Değerli büyüklerimiz sizler bizim için Ankara’dan buraya kadar geldiniz ve bizleri çok sevindirdiniz. Bizler de size söz veriyoruz ki anlatmış olduğunuz bilgileri asla unutmayacak daha çok çalışacağız. Sizin anlatmış olduklarınız bizim en hakiki görevimiz. Ülkemizi daha da ilerilere taşımak adına size söz veriyoruz” dediler. Gerçekleşen ziyaret Kaman Atatürk Bilgi Evi bahçesinde Kırşehirli Dernekler Federasyonu Kadın Kolları üyeleri ve öğrencilerinin Andımızı okumasının ardından son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.