Kan Çiçekleri 150. Bölüm full izle!

Kan Çiçekleri 150. Bölüm full izle! Kan Çiçekleri 149. bölümde neler oldu? İşte detaylar...

Kan Çiçekleri 150. Bölüm full izle!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Kara günde konağa düzenlenen acımasız saldırı, Baran ve Dilan'ın sadece kâğıt üzerindeki evliliklerini değil, aynı zamanda hayatlarını da altüst etti. Korkunç olayın ardından, Dilan kaybolmuş ve Baran, öfkeyle yanıp tutuşarak karısını bulmak için aşiretini harekete geçirdi. Adamları dört bir yana saçan Baran Ağa, sevdiği kadını alan her kimse, acı bir bedel ödemesi gerektiğine dair söz verdi.

Ancak bu sefer, Baran'ın karşısında beklenmedik ve oldukça güçlü bir düşman vardı. Sabiha Emiroğlu adındaki gizemli bir kişi, Baran ve Dilan'ın hayatına sırlarla dolu bir şekilde girdi. Bu sırlar, ikilinin ilişkisini ve hayatlarını nasıl etkileyecekti? Kötülerin mi yoksa Dilan ve Baran'ın aşkının mı galip geleceği bilinmezdi.

Dilan ve Baran, sevdaları için hiç yaşamadıkları kadar büyük bir sınavın ortasındaydılar. İkisinin bir araya gelebilmesi ve tüm zorluklara karşı ayakta kalabilmesi için nelerle karşılaşacakları ve hangi sırları çözmeleri gerekeceği belirsizdi. Bu hikayenin sonunda galip gelecek olanın ne olduğunu öğrenmek için, sırların ve mücadelenin nasıl çözüleceğini beklemek gerekiyordu.

KAN ÇİÇEKLERİ 150. BÖLÜM FULL İZLE!

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.