KIR-DER Cumhur İttifakı adaylarını bir araya getirdi

Kırşehir İli ve ilçeleri Dayanışma Derneği (KIR-DER) tarafından organize edilen kahvaltıda Cumhur İttifakı Ankara Keçiören Belediye Başkanı Adayı Turgut Altınok ve Sincan Belediye Başkan Adayı Murat Ercan Kırşehirliler ile bir araya geldi.

KIR-DER Cumhur İttifakı adaylarını bir araya getirdi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Altınok: Kırşehirlilere desteğe hazırım

AK Parti Keçiören Belediye Başkanı Adayı Turgut Altınok “Kırşehirli hemşerilerim bizim her zaman yanımızda oldu. Bizde onların her zaman yanlarında olduk ve her türlü katkıyı sağlamaya çalıştık. Yine ilk günkü heyecanla Kırşehirlilere her türlü desteği sağlayacağız” dedi.

kirder-kahvalti-4.jpg

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi belediye başkan adaylarının seçim çalışmaları tam gaz devam ediyor. Merkezi Ankara'da bulunan kısa adı KIR-DER olan Kırşehir İli ve ilçeleri Dayanışma Derneği tarafından organize edilen kahvaltıda Cumhur İttifakı Ankara Keçiören Belediye Başkanı Adayı Turgut Altınok ve Sincan Belediye Başkan Adayı Murat Ercan Kırşehirliler ile bir araya geldi. Siyasetten bürokrasiye yoğun katılımın olduğu kahvaltıda Kırşehirlilik bilinci ön plana çıkarken birlik ve beraberlik mesajları verildi.

kirder-kahvalti-5.jpg

KAHVALTIYA SİYASETTEN BÜROKRASİYE YOĞUN KATILIM

KIR-Der Başkanı Orhan Aydın başkanlığında düzenlenen ve yönetim kurulu üyelerinin tam kadro olarak katıldığı kahvaltıya Keçiören Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Sincan Belediye Başkanı ve yeniden aday gösterilen Murat Ercan, MHP Keçiören ilçe yönetim kurulu üyeleri, Keçiören AK Parti İlçe Başkanı Zafer Çoktan, Demirciler Odası Başkanı Hayrettin Yıldırım, Ankara Tuhafiye, Parfümeri ve Billuriyeciler Esnaf Odası Başkanı Raşit Kanık, Kuaförler Odası Başkanı Bülent Erdoğan, Siteler Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Tosun, Bağımsız Denetçiler Başkanı Abdullah Çavuş, Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Baloğlu, DSP Parti Meclisi Üyesi Nursel Kızılırmak, KIR-VAK Kurucularından BOTAŞ Eski Daire Başkanlarından Zeki Yürekli, KIR-DER Eski Genel Başkanı Yücel Aydoğan, İskitler Muhtarı Canan Özeren, İş İnsanı Mustafa Altunbilek, KIR-DER Kadın Kolları Başkanı Gül Koyuncu, Çankaya Şube başkanı Feride Tekeli, Kırıkkaleli Dernekler Federasyonu Başkanı Cemal Sertkaya, KIR-DER Kırıkkale Şube Başkanı Ayhan Yılmaz, Samsunlular Federasyon Başkanı Satılmış Akyüz, eski milletvekili aday adayı Enes Şişman, KIR-VAK eski yöneticilerinden Coşkun Aşkun, Ahi Medyanın sahibi Murat Köksal, Kırşehir ile Ankara arası basında bir köprü olan ve aynı zamanda gazetemiz yazarı Ferhat Ünal’ın yanı sıra çok sayıda Kırşehirli katıldı.

kirder-kahvalti-3.jpg

7’DEN 70’E HERKESİ KUCAKLIYORUZ

Toplantıda kısa bir konuşma yapan KIR-DER Genel Başkanı Orhan Aydın, “1987 yılında kurduğumuz Kırşehir İli ve İlçeleri Dayanışma Kültür Derneğimiz kuruluşundan bugüne kadar sürekli aktif ve sahada olarak çeşitli etkinlikler düzenleyerek, sivil toplum kuruluşları arasında göz doldurmaya devam etmektedir. Dernek olarak en büyük farkımız sadece bir kesimi ya da bir grubun veya oluşumun değil toplumun hemen hemen her kesimini kucaklayan 7'den 70'e herkesle beraber olan, bu bağlamda çalışmalar yapan bir dernek olarak çalışmalarımızı sürdürürken bu çalışmalarımıza katkıda bulunan tüm aday ve başkanlara teşekkür ederim” dedi.

kirder-kahvalti-2.jpg

ALTINOK’TAN KIRŞEHİRLİLERE TAM DESTEK

KIR-DER Genel başkanı Orhan Aydın’ın açılış konuşmasının ardından söz alan AK Parti Keçiören Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok’ta yaptığı konuşmada şunları söyledi, “Değerli Kırşehirli hemşerilerim kıymetli Kırşehirliler Derneği (KIR-DER) yönetim kurulu  üyeleri her zaman yanımda olduğunu hissettiğim sevgili Kırşehirli hemşerilerim. Bugün bizleri böyle bir kahvaltıda bir araya getirdiğiniz için hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Tabi bizlerde sizlerin yanında olduğumuzu Keçiören Fatih Terim Parkı’nda bulunan Kırşehirliler Evi sizlere armağan ederek göstermeye çalıştık. Etkinliklerinize daima her türlü katkı sağlamaya çalıştık. Şu çok iyi bilinmeli ki yine aynı heyecan ile aynı duygularla o yıllarda olduğu gibi sizlere her türlü katkıyı sağlayacağız. Sıcak bir sohbet eşliğinde gerçekleştirdiğiniz bu toplantınızda, pek çok önemli konuyu da değerlendirme fırsatı bulma imkanı verdiğiniz için tekrar sizlere teşekkür eder hürmetlerimi sunar” dedi.

KIRŞEHİRLİ OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM

Sincan Belediye Başkanı ve yeniden aday gösterilen Murat Ercan yaptığı konuşmada “Kırşehirli olmaktan gurur duyuyor ve her yerde Kırşehirli olmanın sorumluluğunu taşıyorum, bu seçimde de Kırşehirlilerin gücünü göstermelerini beklediklerini dile getirirken, sizinle bir arada olmaktan duyduğum mutluluğu bir kez daha ifade etmek istiyorum. Önümüzdeki süreçte de destek ve dualarınızı esirgemeyin” ifadelerini kullandı.

kirder-kahvalti-11.jpg

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.