Kurban Bayramı bitti, dönüş çilesi başladı!

Kurban Bayramı tatilini memleketlerinde geçirmek için yola çıkan sürücüler, dönüş yolunda TEM Otoyolu'nun Kocaeli geçişinde ve Tekirdağ-İstanbul karayolu üzerinde trafik yoğunluğu ile karşılaştı.

Kurban Bayramı bitti, dönüş çilesi başladı!
Yayınlanma:

Pazar günü sabah saatlerinde başlayan yoğunluk, özellikle TEM Otoyolu'nun Kocaeli geçişinde etkili oldu. Aynı zamanda Tekirdağ-İstanbul karayolu üzerinde de sürücüler duraklamalar yaşadı. Sürücüler, tatilin 8'inci gününde trafikte uzun süre kalmamak için erken saatlerde yola çıkarak dönüş yolculuklarına başladı.

HIZ SINIRINI AŞANLARA CEZA

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, güzergah üzerinde 24 saat boyunca denetimlerini sürdürerek olumsuz durumların önüne geçmeye çalıştı. Özellikle hız sınırını aşan sürücüler radarlarla tespit edilerek cezai işlem uygulanırken, jandarma ve polis ekipleri sürücülere takip mesafesi ve hız konusunda uyarılarda bulundu.

Arıza yapan araçlar da zaman zaman trafik yoğunluğuna sebep olurken, yetkililer bu tür durumların çözümü için hızlı müdahalede bulundu.

Kurban Bayramı tatilinin sona ermesiyle birlikte, büyükşehirlerle turizm merkezlerini birbirine bağlayan kara yollarında trafik akışının normale dönmesi bekleniyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.