Kurban Bayramı yaklaştı danalar sokağa indi!

Bursa'nın Gümüştepe Mahallesi'nde sahibinin ahırından firar eden dört dana, şehrin ana caddelerinde dolaşarak trafiği adeta felç etti. Olay, araç içi kameralara yansırken, yaşanan ilginç anlar sürücüler ve vatandaşlar arasında şaşkınlık yarattı.

Kurban Bayramı yaklaştı danalar sokağa indi!
Yayınlanma:

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde hayvan pazarlarında artan hareketlilikle birlikte, kaçan hayvanlar şehirde renkli ve hareketli anlara neden oluyor. Gümüştepe Mahallesi'nde yaşanan olay da bu hareketliliğin son örneği oldu.

dana.jpg

Dört dana, sahibinin kapattığı ahırdan firar etmeyi başararak Bursa caddelerinde özgürce dolaşmaya başladı. Kendilerine sunulan bu fırsatı kaçırmayan danalar, kısa sürede trafiği alt üst etti. Sürücülerin korna ve uyarılarına aldırış etmeyen danalar, bir süre caddede ilerledikten sonra yol kenarındaki bir yeşil alana yöneldi.

Yeşil alanda dinlenmeye çekilen danalar, bir süre burada kaldıktan sonra yakalanarak sahibine teslim edildi. Olay sırasında trafiğin durma noktasına gelmesi, sürücülerin ve çevredeki vatandaşların dikkatinden kaçmadı. Neyse ki, danaların kontrol altına alınmasıyla birlikte trafik normale döndü.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.