Netanyahu'nun açıklamalarına AK Parti'den sert yanıt!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail Başbakanı Netanyahu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye'ye yönelik çirkin ifadelerine karşı sert bir tepki gösterdi.

Netanyahu'nun açıklamalarına AK Parti'den sert yanıt!
Yayınlanma:

Ömer Çelik'in açıklamaları, İsrail Başbakanı Netanyahu'nun, Erdoğan ve Türkiye hakkında yaptığı açıklamalara cevaben geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Gazze'deki Filistinlilere yönelik "soykırım politikası" olarak nitelendirdiği durumu dile getirmesinin ardından Netanyahu'nun sözleri gündeme damgasını vurdu.

"YOK HÜKMÜNDE''

Ömer Çelik, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Netanyahu yönetiminin ve "katliam şebekesinin", Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türkiye aleyhine yaptığı açıklamaların "yok hükmünde" olduğunu belirtti. Çelik, bu tür ifadelerin masum insanların hayatını hedef alan İsrail yönetimi tarafından yapıldığını vurgulayarak, küresel vicdanın İsrail'in bölge ve dünya barışına yönelik tehditlerini kınadığını ifade etti.

Çelik'in açıklamalarında ayrıca, İsrail'in insanlığa karşı işlediği suçları dile getirmeye devam edeceklerini ve katillerin hesap vermesi için mücadelelerini sürdüreceklerini belirtti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.