Rasim Ozan Kütahyalı ve Nagehan Alçı boşandı mı?

Nagehan Alçı kimdir? Rasim Ozan Kütahyalı kimdir? Rasim Ozan Kütahyalı ve Nagehan Alçı boşandı mı? İşte detaylar…

Rasim Ozan Kütahyalı ve Nagehan Alçı boşandı mı?
Yayınlanma:

Gazeteci Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın boşanma davası bugün İstanbul 2. Aile Mahkemesi'nde görüldü. Çift, duruşmayı mahkeme kaleminde bekledi. Önce görüntü alınmasını istemeyen çift, basın mensuplarının soruları karşısında mahkeme kapısında yan yana geldi.

“HERHANGİ BİR PROBLEM YOK”

Duruşma yaklaşık 15 dakika sürdü. Duruşma salonundan avukatlarıyla ayrı ayrı çıkan Nagehan Alçı konuya ilişkin olarak, "Biz anlaşmalı, medenice, güzel bir şekilde bitiriyoruz. Herhangi bir problem yok. Ailemizin mahremiyeti adına sizden de saygı rica ediyoruz" diye konuştu.

Rasim Ozan Kütahyalı ise "Güzel dostça, her şey iyi" dedi.

NAGEHAN ALÇI KİMDİR?

Nagehan Alçı, 13 Nisan 1977 yılında İstanbul doğdu. İstanbul Erkek Lisesinden mezun oldu. Daha sonra Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslarası İlişkiler Bölümünde öğrenim gördü.
Gazetecilik hayatına Hürriyet gazetesinin dış haberler servisinde staj yaparak başladı. Daha sonra 32. Gün programında ve Avusturya‘daki bir televi devam ettirdi. Nagehan Alçı, Show TV dış haberler bölümünde çalıştı, Irak Savaşı sırasında simultane çeviriler yaptı, sonra 2007 yılında Akşam gazetesine geçerek burada köşe yazarlığı yapmıştır. SkyTürk TV‘de Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Serdar Turgut ile ‘Sosyal Bilgiler’ adlı bazı belgeseller hazırladı. Aynı zamanda Kanaltürk‘te Kısa bir süre Pelin Batu ile birlikte ‘Sınırsız’ adlı programda yorumculuk yaptı. Milliyet gazetesinde köşe yazarlığı yapmıştır. Daha sonra Kanal 24’te ‘Nerede Kalmıştık’ programında sunucu ve yorumcu olarak görev yaptı. 2011 yılından itibaren Beyaz TV’de ‘Medcezir’ programında ve CNN TÜRK‘te ‘Dört Bir Taraf’ programında yorumculuk yapmaya başladı.Nagehan Alçı, , Almanca ve İspanyolca biliyor. Az derecede de Fransızca ve Arapça bilmektedir. Nagehan Alçı, 27 Aralık 2010 tarihinde köşe yazarı ve televizyoncu Rasim Ozan Kütahyalı ile evlendi. 7 Temmuz 2013 tarihinde Birinin ismi Betül Yasemin öbürünün ismi Ayşe Ela olan ikiz kız çocukları oldu.

nagehan-alci-o-iki-hafta-icinde-erdogan-ve-kilicdaroglu-yan-yana-gelse-bile-sasirmam-ahi0.webp

RASİM OZAN KÜTAHYALI KİMDİR?

Rasim Ozan Kütahyalı 30 Nisan 1981 yılında İzmir’de doğdu. Eski Taraf gazetesi yazarıdır. Takvim ve Sabah gazetesinin Pazar ekinde köşe yazarlığı yapmaktadır. Kanaltürk'te yayınlanan Ters Cephe'de yorumculuk yapmıştır. Beyaz TV'de yayınlanan Dinamit, Beyaz Futbol ve Derin Futbol programlarında yorumcudur. Taraf gazetesindeki köşe yazarlığından önce Sinan Çetin'in firması Plato Film'de metin yazarlığı ve kast direktörlüğü yaptı. Aralık 2008'den itibaren Kanal T'de ana haberleri yorumladı. Aynı kanalda Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür ile birlikte Politik Performans programını sundu. Nisan 2009 içinde Kanal T'den ayrıldı ve yayın danışmanı olarak CNN Türk'e geçti. Bir süre Reha Muhtar ile Çok Farklı programının danışmanlığını yürüttü. Aralık 2009'dan itibaren Ters Cephe programında yorumculuk yapmaya başladı. Beyaz TV'de Beyaz Futbol programında yorumculuk yapmaktadır. Milliyet gazetesi yazarı Nagehan Alçı ile evlendi. Betül Yasemin ve Ayşe Ela adında ikiz kızları vardır.

thumbs-b-c-483a27b7207a189881c2aca0696bb01e.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.