Şahin: STK’lar desteklenmeli

Toplum yararına çalışan sivil toplum kuruluşlarının desteklenmesi gerektiğine inandığını söyleyen Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, kendisinin de üye olduğu Hasanoğlan Mezunları Derneği’ne (HMD) maddi ve manevi desteği her zaman verebileceğini” söyledi

Şahin: STK’lar desteklenmeli
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÖZEL HABER

ORHUN YILDIZ

Hasanoğlan Mezunları Derneği (HMD) Başkanı Avukat Erkan Keleş ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Eğitimci Uzman (ÇASGEM) ve Mobbing Eğitim Yardım Araştırma Derneği Başkanı İsmail Akgün’le birlikte Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin’i makamında ziyaret ettiler. Samimi ve sıcak bir sohbet ortamında geçen ziyarette Başkan Şahin açıklamalarda bulundu.

EĞİTİME YATIRIM ÖNEMLİ

Başkan Gazi Şahin kendisinin de Hasanoğlan Atatürk Öğretmen Lisesi mezunu olduğunu ve eğitime her zaman büyük önem verdiğini söyleyerek, Elmadağ’da bulunan okullara eğitim anlamında ellerinden gelen bütün yardımı yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Şahin, her şeyin başının eğitim olduğunu ve gelecek nesillerin iyi eğitim alarak ülkenin geleceğinde söz sahibi olacaklarının altını çizdi.

STK’LAR DESTEKLENMELİ

Ziyarette sivil toplum kuruluşlarının desteklenmesi gerektiğine inandığını söyleyen Başkan Gazi Şahin, kendisinin de üye olduğu Hasanoğlan Mezunları Derneği’ne (HMD) maddi ve manevi desteği her zaman verebileceğini söyledi. Başkan Şahin, ziyarette Başkan Erkan Keleş’e büyük bir sürpriz yaparak bir maaşını Hasanoğlan Mezunlar Derneği’ne bağışladığını açıkladı. Bu sürpriz karşısında duygulanan Başkan Keleş, Gazi Şahin’e dernek adına teşekkür etti.

MOBBİNG EĞİTİMİ VERİLMELİ

Ziyarette Başkan Gazi Şahin, Elmadağ Belediyesi personeline mobbing eğitimi verilmesi için ÇASGEM Eğitimci Uzman ve Mobbing Eğitim Yardım Araştırma Derneği Başkanı İsmail Akgün’den bu konuda yardım isteyerek çağımızın en büyük sorunlarından birisi olan mobbing için personelin mutlaka bilgilendirilmesi gerektiğinin altını çizdi. İsmail Akgün’de uygun bir zamanda bütün belediye personeline mobbing eğitimi verilmesi konusunda Başkan Şahin’e yardımcı olabileceğini söyledi. Başkan Erkan Keleş ve İsmail Akgün daha sonra Başkan Gazi Şahin’e, İsmail Akgün tarafından kaleme alınan ve büyük ilgi gören Çalışma Hayatının Vebası: “Mobbing” kitabını takdim ederek ziyareti bitirdiler.

RESİMALTI

Hasanoğlan Mezunları Derneği Başkanı Avukat Erkan Keleş ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Eğitimci Uzman (ÇASGEM) ve Mobbing Eğitim Yardım Araştırma Derneği Başkanı İsmail Akgün, Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin’i makamında ziyaret ettiler.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.