Semih Çelik'in intihar ettiği sırada arkasında beliren kişinin kim olduğu belli oldu!

İstanbul’da kan donduran bir olayda, Semih Çelik (19) adlı genç, önce kendi evinde Ayşenur Halil'i (19), ardından Fatih Edirnekapı Surları'nda İkbal Uzuner'i (19) vahşice katlettikten sonra surlardan atlayarak intihar etti. Yaşanan bu trajedi tüm Türkiye'yi derinden sarstı.

Semih Çelik'in intihar ettiği sırada arkasında beliren kişinin kim olduğu belli oldu!
Yayınlanma:

Edirnekapı Surları'nda meydana gelen intihar anı, çevredeki kameralarca kaydedildi. Görüntülerde, Semih Çelik'in intihar etmeden hemen önce arkasında beliren bir kişinin kim olduğu merak konusu olmuştu. Yapılan incelemeler sonucunda, bu kişinin müzakereci bir polis memuru olduğu ortaya çıktı.

POLİS, ÇELİK’İ İKNA ETMEYE ÇALIŞTI

Cumhuriyet gazetesinin haberine göre, olay yerine intikal eden müzakereci polis, Semih Çelik'i intihardan vazgeçirmek için girişimlerde bulundu. Polis, tam ikna hamlesi yapmak üzereyken, Çelik, kendini bağladığı ipten kurtulup surlardan atlayarak yaşamına son verdi.

Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'in acımasızca öldürmesinin ardından Semih Çelik'in intiharı, toplumda büyük yankı uyandırdı.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, toplumda bu tür vahşetlerin önlenmesi adına bilinçlendirme çalışmaları ve adli takiplerin daha sıkı yapılması gerektiği yönünde tartışmalar sürüyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.