Enver Baltaş

Enver Baltaş

Öyle bir oyun ki!

Öyle bir oyun ki!

Her fırsatta ülke değerleri üzerine cümleler kurar sesimi duyurmaya çalışırım. Üç beş samimi takipçim hariç kimsenin de umurunda olmaz.

Bilerek susmak şeytanlaştırır insanı.

Olsun, biz yine de bilgilendirmeye devam edelim.

Sahte ilahlar öyle bir iş peşinde ki bu sefer isteseniz de kurtuluş yok.

Kıtlık, açlık, sefalet ve sonunda istediği kadar insana yaşama hakkı tanıyacaklar.

Her defasında topraklarınızı satmayın, ıslah edin, ekin diye dilim döndüğünce anlatmaya çalışıyorum ama nafile. Öyle bir sistem kurulmuş ki topraklarımızı ıslah etmeye fırsat vermeyecekler gibi gözüküyor. Evet, değerli dostlar olayı sil baştan anlatıyorum, ülke değerlerimiz maalesef kullanılmaması için önüne bürokratik engeller konuluyor. Bunun tek sebebi toprak ıslahının önüne geçirilmesi. 2019 tarihinde öyle bir kanun geçirdiler ki tüm topraklarımızı ıslah edebilecek leonardit hammaddesi enerji ham maddesi statüsüne sokuldu.

"Enerji hammaddesinin diğer sektörlerde kullanılması yasaktır" ibaresi düşüldü. Oysa enerji hammaddesi olabilmesi için 3.000 kalori olması gerekmekteydi. Fakat leonardit 800 kalori olduğu için kendi tüzüklerine dahi uymamasına rağmen bu karar alındı ve tarıma yasaklı ürün statüsüne sokuldu. Bu sayede toprak ıslahının önüne geçildi. Bitti mi oyun? Tabii ki bitmedi!

Bu sefer ocaklardan bilinçli şekilde gitya piyasaya sürüldü, leonardit tüccarları gitya'yı leonardit diye gübre fabrikalarına satarak organ amineral adı altında ürün üretilmesi için zemini hazırlandı. Bu gübreler leonardit'in verdiği etkiyi veremeyeceğini biliyorlardı. Hatta birçok toprakta da ters tepecekti. Bu sayede leonardit ve organaminal gübreler hiçbir işe yaramıyor algısı oluşturulup organa mineral gübrelerinde yasaklanmasının önü açılmış olacaktı. Şu anda o aşamaya gelindi organamineral yasaklanması için gerekli girişimler başladı.

Değerli dostlar toprakta oynanan oyun sayesinde çiftçi üretimden vaz geçirilecek Bu sayede istedikleri kıtlık senaryosu adım adım hayata geçirilecek. Son buğday fiyatlarına baktığınızda ne demek istediğimi anlarsınız. Bitti mi? Elbette bitmedi, market reyonlarımıza baktığınızda her geçen gün çeşit çeşit meyve, sebze cümbüşünün azaldığını göreceksiniz. Dilim döndüğünce anlatmaya çalışıyorum ya bugün uyanır birlikte hareket ederiz ya da Siyonist, emperyalist, ahlaksız bu sistemin şartları arasında yok olur gideriz. Allah yar ve yardımcımız olsun.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Enver Baltaş Arşivi

Aile

11 Haziran 2024 Salı 09:53