Demokrat Parti İlçe Başkanı Remzi Doğan'ın da dahil olduğu 32 yönetici partiden istifa etti

Buca'nın sevilen siyaset figürlerinden ve Demokrat Parti İlçe Başkanı olan Remzi Doğan, birlikte yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları ve gençlik kollarıyla birlikte toplam 32 yöneticinin istifasını açıkladı.

Demokrat Parti İlçe Başkanı Remzi Doğan'ın da dahil olduğu 32 yönetici partiden istifa etti
Yayınlanma:

Demokrat Parti İlçe Başkanı Remzi Doğan'ın da içinde bulunduğu 32 yönetici partiye istifasını sundu.

''GÜVEN ORTAMI ZEDELENDİ''

Buca halkının 'DEMOKRAT BABA' lakabıyla tanıdığı Remzi Doğan, yaptığı açıklamada şunları belirtti: "Eylül 2021'den bu yana Demokrat Parti Buca İlçe Başkanlığı görevini yürütüyorum. Kongre seçimleriyle birlikte göreve gelen yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları ve gençlik kollarıyla harika bir ekip oluşturduk. Siyasetin uç beyleri olarak, halkın sorunlarıyla her zaman doğrudan karşı karşıyayız. Ancak son zamanlarda yaşanan olağanüstü ekonomik zorluklar ve hiyelarşik sorunlar nedeniyle görev yapmanın heyecanını kaybetmeye başladık."

Doğan devamında, "Partimiz Devlet'ten hazine yardımı almadığı için genellikle kendi imkanlarımızla hareket ediyoruz. Ancak kişisel egoların ve bencil davranışların, teşkilatın çalışma prensiplerini hiçe sayarak ortaya çıkması, güven ortamını zedeliyor. Bu nedenle, istifalarımızı sunma kararı aldık. İlerleyen tarihlerde daha geniş bir bilgilendirme yapacağım." dedi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.