Devlet Bahçeli'den DEM ile tokalaşma ve normalleşme mesajı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında açıklamalarda bulundu. TBMM'de DEM Partili vekillerle tokalaşmasına da açıklık getiren Bahçeli, "Uzattığım el, 'gelin Türkiye partisi olun' demektir." dedi.

Devlet Bahçeli'den DEM ile tokalaşma ve normalleşme mesajı
Yayınlanma:
Güncelleme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki (TBMM) grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Bize göre doğru siyaset buluşturan, yakınlaştıran, kucaklaştıran siyasettir. Biz siyaseti savaş biçimi olarak ele almıyoruz. Siyasette hiçbir partiyle konuşup çözemeyeceğimiz alıp vermeyeceğimiz hiçbir durum hiçbir şey söz konusu değildir. Biz partilerin ne söyleyeceğine bakıyoruz.

NORMALLEŞME MESAJI

İktidar ve muhalefetiyle Meclisimizin, milletimize güven, hasımlarımıza korku verecek bir atmosferde çalışması özellikle böyle bir dönemde elzemdir. Meclis'teki uyum ülkenin huzur ve ehemmiyetine katkı sağlayacaktır.

DEM İLE TOKALAŞMA

DEM sıralarına giderek elimi uzattım. DEM sıralarına elimi uzatmam doğaçlama değildi. Uzattığım el milli birlik ve kardeşliğimizin mesajıdır. Uzattığım el gelin teröre cephe alın temenni ve teklifidir. Biz gelişigüzel can sıkıntısından anlık dürtülerle el uzatmayız durduk yere el vermeyiz. DEM'e uzattığım el 'Türkiye partisi olun' teklifidir.

"MESELE BEYRUT DEĞİL ANKARA'DIR"

MHP ve Cumhur ittifakı al bayrağımıza gözünü dikenlerin gözünü oyar, kırıp atar. Türksüz devlet ve millet cehennemin diğer adıdır. Coğrafyamız tartışılırsa milletimiz, milletimiz tartışılırsa devletimiz, devletimiz tartışılırsa bayrağımız ortadan kalkacaktır. Karşımızda yeni bir Sevr dayatması olduğunu göreceksiniz. Bugün mesele Beyrut değil Ankara'dır. Bugün gizli gündem Türkiye vatanıdır."

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.