Keçiören adaylarının son 24 saati! Zafer Çoktan, Mesut Özarslan, Kemal Babuccu, Hamza Aydoğdu ne yaptı?

AK Parti, CHP, İYİ Parti ve Deva Partisi'nin Keçiören Belediye Başkan Adayları seçime kısa bir süre kala çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Belediye başkan adaylarının bir günü nasıl geçiyor? Detaylar haberimizde...

Keçiören adaylarının son 24 saati! Zafer Çoktan, Mesut Özarslan, Kemal Babuccu, Hamza Aydoğdu ne yaptı?
Yayınlanma:
Güncelleme:

Türkiye yerel seçime gidiyor. 31 Mart tarihine az bir zaman kala seçim koşuşturması Başkent Ankara ve ilçelerinde de yoğunlaştı. Uzun yıllardır AK Parti tarafından yönetilen Keçiören'de de seçim yarışı tüm hızıyla devam ediyor. Keçiören Belediye Başkanlığı için aday olan isimlerin bir gününü anadolugazete.com.tr okuyucuları için derledik.

AK Parti Keçiören Belediye Başkan Adayı Zafer Çoktan, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Vatandaşlarla bir araya gelen Çoktan, Keçiören'de seçim çalışmalarına esnaf, STK ve ev ziyaretleriyle devam etti.

"KEÇİÖREN'DE TİCARİ HAYAT DAHA DA CANLANACAK"

Zafer Çoktan, Keçiören'de Gazino Salı Pazarını ziyaret etti. Esnafla sohbet eden Çoktan, esnafın sorunlarını ve taleplerini dinledi. Esnafla hatıra fotoğrafı çektiren Çoktan, Keçiören'de ticari hayatın daha da canlanacağını söyledi.

ghxbdjkwwaaqsj9.png

Çoktan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Keçiören'imizde ticari hayatı daha da canlandıracak hedeflerimizi esnaf ve vatandaşlarımızla paylaşıyor, istişare ediyoruz." dedi.

Çoktan, Kırıkkaleli Dernekler Federasyonunun düzenlediği programa da katıldı.

Çoktan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Turgut Altınok da beraberliğinde Kırıkkaleli Dernekler Federasyonu ile buluştuk. Birlikte gerçekleştireceğimiz projelerimizi ve hedeflerimizi konuştuk." ifadelerini kullandı.

CHP Keçiören Belediye Başkanı Adayı Mesut Özarslan, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Keçiören'de çeşitli ziyaretlerde bulunan Özarslan, Keçiörenlilerle sık sık bir araya gelip, vatandaşı dinliyor.

ghwvpkxwgaa2vmp-001.png

"BAŞKA YOLU YOK, KEÇİÖREN’İ KURTARACAĞIZ…"

Keçiören'de seçim çalışmalarını sürdüren Özarslan, "Başka yolu yok. Keçiören’i kurtaracağız…" ifadelerini kullandı.

"KEÇİÖREN DEĞİŞİM İSTİYOR"

Seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Özarslan, AŞTİ'de görev yapan Keçiören'li hemşehrileriyle bir araya geldi. Hemşehrileriyle sohbet eden Özarslan, "Keçiören değişim istiyor." dedi.

Özarslan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "AŞTİ’de görev yapan pek çok Keçiören’li hemşerimiz mevcut. Hepsini mesai yerlerinde ziyaret ederek projelerimizden bahsettik. Gördük ki; Keçiören değişim istiyor." diye konuştu.

KEMAL BABUCCU, ESNAFLA BULUŞTU

İYİ Parti Belediye Başkanı Adayı Kemal Babuccu, Keçiören'de seçim çalışmalarına devam ederek sık sık vatandaşlarla bir araya geliyor.

ghbfh1yxgaadgxd-001.jpg

Kemal Babuccu, Keçiören Osman Gazi Caddesi'nde esnafı ziyaret etti. Caddedeki dükkanları dolaşan Babuccu, "Kadını erkeği, genci ve yaşlısıyla ilçemizi hep birlikte ileriye taşıyacak, en güzel yarınlara birlikte yürüyeceğiz." dedi.

Babuccu, Ankara Klimacılar, Buzdolapçılar ve Tamirciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı da ziyaret etti. Ziyarette esnafın sorunlarının görüşüldüğü belirten Babuccu, "Ziyarette ilçemizdeki ekonomik sorunlar üzerine fikir alışverişinde bulunduk. Belediyecilik anlayışımızdan bahsettik." diye belirtti.

HAMZA AYDOĞDU, SAHAYA İNDİ

DEVA Partisi Keçiören Belediye Başkan Adayı Hamza Aydoğdu, seçim çalışmalarını Keçiören'de sürdüren bir başka isim olarak sahada çalışıyor.

Hamza Aydoğdu, sahaya inerek yerel seçim çalışmalarını yoğunlaştırdı. Aydoğdu, "Keçiören'imize DEVA olana kadar, sahadayız." dedi.

HAMZA AYDOĞDU, PAZAR ESNAFIYLA BULUŞTU

Aydoğdu, Keçiören'de İncirli Öney Pazar Yeri'ni ziyarette edip esnafın derdini dinledi.

ghz5griwyaejteo.png

Pazarcıların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Aydoğdu, "Pazar esnafı ve halkımızla buluştuk, istişarelerde bulunduk, 31 Mart'ta yerelden başlayacak olan DEĞİŞİMİN sözünü aldık." dedi.

ghz5deewmaadd4g-001.png

ghz5a65wwaasjwu-001.png

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.