Mamak adaylarının son 24 saati! Veli Şahin Gündüz, Asım Balcı, Kevser Koyuncu Ofluoğlu, Hanifi Özhan ne yaptı?

AK Parti, CHP, İYİ Parti ve DEVA Partisi'nin Mamak Belediye Başkan Adayları seçime kısa bir süre kala çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Belediye başkan adaylarının bir günü nasıl geçiyor? Detaylar haberimizde...

Mamak adaylarının son 24 saati! Veli Şahin Gündüz, Asım Balcı, Kevser Koyuncu Ofluoğlu, Hanifi Özhan ne yaptı?
Yayınlanma:
Güncelleme:

Türkiye seçime gidiyor. 31 Mart tarihine az bir zaman kala seçim koşuşturması Başkent Ankara ve ilçelerinde de yoğunlaştı. Uzun yıllardır AK Parti tarafından yönetilen Mamak'ta da seçim yarışı tüm hızıyla devam ediyor. Mamak Belediye Başkanlığı için aday olan isimlerin bir gününü anadolugazete.com.tr okuyucuları için derledik.

CHP Mamak Belediye Başkan Adayı Veli Şahin Gündüz, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Mamak'ta seçim çalışmalarına esnaf, vatandaş ve STK ziyaretleriyle devam etti. Gündüz en son Sinoplu Dernekler Federasyonu'nu ziyaret etti. Üyelerle hasbihal eden Gündüz, üyelerin taleplerini dinledi.

VELİ ŞAHİN GÜNDÜZ, TAKSİCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Mamak'ta ziyaretlerine devam eden Gündüz, Mamaklılarla sık sık bir araya gelip, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinliyor. Mamak'ta taksici esnafıyla bir araya gelen Gündüz, taksicilerin dertlerini dinledi.

ghsnifnxiaa-2-b.jpg

Gündüz'e CHP Altındağ Belediye Başkan Adayı Ramazan Değerli de eşlik etti.

ASIM BALCI, HEMŞEHRİLERİYLE BULUŞTU

Cumhur İttifakı'nın AK Parti Belediye Başkan Adayı Asım Balcı, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

ghsmrtlxkaarxhf.jpg

Mamak'ta ziyaretlerine devam eden Balcı, Yozgat Akdağmadeni Hasbek Vakfı tarafından düzenlenen programa katıldı. Hemşehrileriyle buluşan Balcı, "Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin" dedi.

"ÇOCUK KÖYÜ PROJESİNİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ"

Yeniden belediye başkanı seçildiğinde Mamak'ta birçok projenin hayata geçirileceğini ifade eden Balcı, özellikle çocuklar için güzel projelerinin olduğunu söyledi.

Balcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Mamak'ta en çok çocuklarımız için çalışacağız. Çocuklarımızın; sanatsal, sportif ve eğitimsel gelişimine büyük katkı sunacak Çocuk Köyü projesini hayata geçireceğiz." ifadelerini kurdu.

"MAMAK'TA SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ"

İYİ Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Kevser Koyuncu Ofluoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Mamak'ta ziyaretlerine devam ediyor.

ghszzmewcaa1ub7.png

Seçim çalışmalarına hız veren Ofluoğlu, esnaf, STK ve vatandaş ziyaretlerine devam etti.

AHİD Ankaralılar Derneği üyeleriyle bir araya gelen Ofluoğlu, dernek üyelerinin sorunlarını ve taleplerini dinledi. Ofluoğlu, "Mamak için EN İYİSİ diye yola çıktık ve ilk olarak Ankaralı hemşehrilerimle buluştuk. İnsan odaklı samimi siyaset anlayışımızla , sorunlara çözüm üreterek Mamak’a hizmet edeceğiz." mesajı verdi.

ghszzm9xmaanm3s.png

"MAMAK'TA DEĞİŞİM ZAMANI"

DEVA Partisi Mamak Belediye Başkan Adayı Hanifi Özhan ise Mamak'ta seçim çalışmalarına devam etti. Özhan, "Haydi Mamak dürüst, şeffaf, katılımcı ve hesap veren bir BELEDİYECİLİĞİ hak ediyor Mamak. Birlikte kazanıp birlikte yönetmek için değişim zamanı..." mesajı verdi.

HANİFİ ÖZHAN, SAHAYA İNDİ, ESNAFI DİNLEDİ

Özhan, Mamak'ın Akdere semtini ziyaret etti, esnafla bir araya geldi. Esnafın taleplerini dinleyen Özhan, Mamak'ta değişim zamanının geldiğine işaret etti.

Özhan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Akdere esnafımızla beraberdik. Haydi Mamak DEVA BELEDİYECİLİĞİ ile tanışmaya az kaldı." ifadelerini kullandı.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.