Ahmet Nur Çebi’den Hasan Arat’a yanıt: "Beşiktaş’tan çalmadım"

Beşiktaş Kulübü’nün Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı, İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Oditoryumu'nda gerçekleştirildi.

Ahmet Nur Çebi’den Hasan Arat’a yanıt: "Beşiktaş’tan çalmadım"
Yayınlanma:

Toplantıda konuşan eski başkan Ahmet Nur Çebi, Hasan Arat'ın kendisi hakkında ortaya attığı iddialara yanıt verdi. Çebi, “Ben Beşiktaş’tan ne çaldım ne de başkasına çaldırdım. Ayrıldığım günden bu yana kulüp hakkında konuşmadım; buraya hesap vermeye geldim," dedi.

"BORÇLARI 200 MİLYON DOLAR AZALTTIK"

Beşiktaş başkanlığı döneminde kulübün mali durumunu iyileştirmek için çalıştığını belirten Çebi, Kaan Şakul’un eleştirilerine de yanıt verdi. "Kaan Bey’in bankacı kimliğiyle yaptığı hesaplamaları sağlıklı bulmuyorum. Ben görevdeyken borçları 200 milyon dolar azalttık. Ancak yeni yönetim, altı ayda borçları tekrar 100 milyon dolar artırdı," ifadelerini kullandı.

"PANDEMİ VE FEDA DÖNEMİNDE GÖREV YAPTIM"

Görev süresince yaşadığı zorluklara da değinen Ahmet Nur Çebi, pandemi döneminde göreve geldiğini hatırlatarak, “Sanki Beşiktaş’ın 100 yıllık tarihindeki tüm hatalardan ben sorumluyum gibi eleştiriliyorum. Bu kulüpte ikinci başkan olarak gece gündüz çalıştım, Feda döneminde birçok zorluk yaşadık,” diye konuştu.

ÇİM YENİLEME VE KONSER ELEŞTİRİLERİNE YANIT

Tüpraş Stadyumu’nda yapılan konserler konusunda da açıklamalarda bulunan Çebi, “Beşiktaş’ın çimleri her yıl değiştiriliyor. Konser organizasyonları bu değişim öncesinde yapıldı ve ardından çim yenileme çalışmaları gerçekleşti. O konserlerden elde edilen gelirler, kulübe önemli katkı sağladı,” dedi.

Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş’taki başkanlık dönemiyle ilgili tüm sorumluluklarını yerine getirdiğini belirterek eleştirilere sert yanıtlar verdi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.