Fenerbahçe'de Mourinho'nun kararı: Bodrum FK karşısında önemli maç!

Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Fenerbahçe, bugün sahasında Bodrum FK’yı konuk edecek. Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı hakem Mehmet Türkmen yönetecek. Fenerbahçe, geçtiğimiz hafta Samsunspor deplasmanında kaybettiği puanların ardından Bodrum FK karşısında galibiyet arıyor.

Fenerbahçe'de Mourinho'nun kararı: Bodrum FK karşısında önemli maç!
Yayınlanma:

Bu önemli mücadele öncesinde Fenerbahçe’de kadroda eksikler dikkat çekiyor. Jayden Oosterwolde ve Cengiz Ünder sakatlıkları nedeniyle, Fred ise sarı kart cezalısı olduğu için Bodrum FK karşısında forma giyemeyecek. Özellikle kanatlarda Cengiz Ünder’in yokluğu, teknik direktör Jose Mourinho’nun oyun planında değişikliğe gitmesine neden oldu.

mou2.jpg

MUHTEMEL 11: MOURİNHO'DAN HÜCUM AĞIRLIKLI KADRO

Fenerbahçe’nin sahaya Livakovic, Osayi-Samuel, Çağlar Söyüncü, Djiku, Kostic, İsmail Yüksek, Sofyan Amrabat, Tadic, Szymanski, Saint-Maximin ve En-Nesyri on biriyle çıkması bekleniyor. Özellikle Tadic ve En-Nesyri gibi yıldızlar, takımın hücum gücünü artırarak Bodrum FK karşısında skor avantajını sağlamayı hedefliyor.

KOSTİC SAHADA: MOURİNHO’NUN SOL BEK TERCİHİ

Jayden Oosterwolde'nin sakatlığında sol bekte forma giymesi beklenen Filip Kostic, teknik direktör Jose Mourinho'nun tercihleri arasında yer alıyor.

bod.jpg

BODRUM FK İLK KEZ KADIKÖY’DE

Geçen sezon Trendyol 1. Lig'de play-off yarışında zirveye çıkmayı başaran Bodrum FK, bu sezon ilk kez Süper Lig’de mücadele ediyor. Süper Lig’deki ilk sezonlarında istikrarlı performans sergileyen Muğla temsilcisi, 9 haftada topladığı 10 puanla ligdeki varlığını hissettiriyor. Fenerbahçe gibi güçlü bir rakip karşısında sahaya çıkacak olan Bodrum FK, sürpriz bir sonuç peşinde.

sevinve.jpg

FENERBAHÇE İLE BODRUM FK İLK KEZ KARŞILAŞIYOR

Fenerbahçe ve Bodrum FK bu akşam Süper Lig’de ilk kez karşı karşıya gelecek. İki takımın Süper Lig’deki ilk buluşması olması nedeniyle bu mücadele, hem taraftarlar hem de iki kulüp için tarihi bir anı temsil ediyor. Kadıköy’deki bu özel buluşma, beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.