Ankaragücü Türkiye Kupası’nda çeyrek finalde: Eryaman’da 24 Erzincanspor’a karşı kolay galibiyet

Başkent Ankara’nın 2 temsilcisinin devam ettiği Ziraat Türkiye Kupası Son 16 turunda Ankaragücü, 24 Erzincanspor’u konuk etti.

Ankaragücü Türkiye Kupası’nda çeyrek finalde: Eryaman’da 24 Erzincanspor’a karşı kolay galibiyet
Yayınlanma:

Zemin konusunda sorun yaşayan Eryaman Stadyumu’nda maça tutuk başlayan Ankaragücü, 37. dakikada kazandığı penaltı ile kilidi açtı. Tolga Ciğerci’nin penaltı golünden 7 dakika sonra Pedrinho farkı ikiye çıkardı ve ilk yarı 2-0 Ankaragücü galibiyeti ile sona erdi.

İkinci yarıya değişikliklerle başlayan 24 Erzincanspor’a karşı 51’de Radakovic , Pedrinho’nun serbest vuruşunda iyi yükseldi ve farkı 3’e çıkardı. Konuk ekip bu gole 58’de oyuna ikinci yarının başında dahil olan Oğuzhan Aynaoğlu ile karşılık verdi.

Ankaragücü 65’te Macheda ile farkı yeniden 3’e çıkardı ve 90+2’de 18’lik Sıraç Astanakulov son sözü söyledi. Maç 5-1’lik skorla sona erdi. 24 Erzincanspor’un rüya gibi giden Türkiye Kupası serüveni sona erirken geçen sezon yarı finale çıkan Ankaragücü de çeyrek finale yükselmiş oldu.

Ankaragücü’nde yeni transfer Saponara 75 dakika saha kaldı. Genç Kırgız Sirozhiddin Astanakulov ise 69’da oyuna girdi ve bu sezon ikinci kez forma giymiş oldu. 18 yaşındaki oyuncu kısa sürede yeteneğini göstermeyi başardı ve 90+2’de ağları sarsarak Ankaragücü formasıyla ilk golünü atmış oldu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.