Dursun Özbek’ten karaborsa bilet iddialarına sert yanıt: "Tövbe böyle bir şey yok"

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, kulübüne yönelik karaborsa bilet iddialarını net bir dille reddetti. Özbek, bu iddiaların kulübe zarar vermek amacıyla ortaya atıldığını belirterek, "Tövbe böyle bir şey yok, tövbe" ifadelerini kullandı.

Dursun Özbek’ten karaborsa bilet iddialarına sert yanıt: "Tövbe böyle bir şey yok"
Yayınlanma:

Özbek, Fenerbahçe’nin Galatasaray’a zarar vermek amacıyla bu iddiaları ortaya attığını öne sürdü. "Rakip kulübün, Maliye Bakanlığı ve diğer mercilere şikayetlerde bulunduğunu biliyoruz" diyen Özbek, bu suçlamaların Galatasaray’ın başarısını gölgelemeye yönelik olduğunu vurguladı. Fenerbahçe ile ilgili göndermede bulunan Özbek, "Katil, cinayetin işlendiği yere ilk gelir" diyerek rakiplerinin önce dedikoduları yaydığını, ardından şikayetlerde bulunduğunu dile getirdi.

"KARABORSADAN TRANSFER YAPILDIĞI" İDDİALARINA CEVAP

Karaborsa bilet gelirleriyle transfer yapıldığı iddialarına da yanıt veren Özbek, böyle bir şeyin mümkün olmadığını belirtti. "Galatasaray’ın yıllık gelirinin 56-57 milyon euro olduğunu düşünürsek, karaborsadan bu kadar para kazanmak imkansızdır" dedi. Ayrıca, biletlerin büyük çoğunluğunun Passolig aracılığıyla satıldığını ve biletlerin elden satışının mümkün olmadığını ifade etti.

YARGIYA BAŞVURDU

Dursun Özbek, iddiaların gerçekliğinin araştırılması için yargıya başvurduğunu ve bu süreçte tüm belgelerin incelenmesini talep ettiğini belirtti. Özbek, "Bu dedikoduların cevabını yargı verecek" diyerek, iddiaların peşini bırakmadıklarını ve doğru olanın ortaya çıkması için hukuki sürecin devam ettiğini vurguladı.

BİLET SATIŞLARINA DAİR DÜZENLEMELER

Özbek, bilet satışlarından sorumlu kişilerin görevlerinde değişiklik yapmadıklarını ancak Passolig ile iş birliği içinde bazı düzenlemelere gittiklerini açıkladı. Kombine devri hakkının sınırlandırıldığını ve biletlerin kişisel TC kimlik numaraları üzerinden devredilmesi gerektiğini belirtti.

ALİ YÜCE’NİN İSTİFASI

Galatasaray yöneticisi Ali Yüce’nin istifası hakkında da konuşan Özbek, Yüce’nin istifasının karaborsa iddialarıyla ilgisi olmadığını belirtti. Özbek, "Ali Yüce, Young Boys maçı öncesi yapılan açıklama nedeniyle istifa etti. Haksız buldu ve istifa etti" dedi(KARAR)

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.