Esenler Erokspor, erteleme maçında Yeni Malatyaspor'u 2-1 mağlup etti

Trendyol 1. Lig'in 2. hafta erteleme maçında Esenler Erokspor, sahasında Yeni Malatyaspor’u 2-1 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti.

Esenler Erokspor, erteleme maçında Yeni Malatyaspor'u 2-1 mağlup etti
Yayınlanma:

Esenler Erokspor Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı Reşat Onur Coşkunses yönetirken, yardımcıları Gökmen Baltacı ve Kürşathan Akın oldu. Maça etkili başlayan ev sahibi ekip, 25. dakikada İdris Furat’ın attığı golle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıda üstün oyununu sürdüren İstanbul temsilcisi, 58. dakikada Mame Mor Faye’nin golüyle skoru 2-0’a taşıdı. Konuk ekip Yeni Malatyaspor ise 89. dakikada Mehmet Güneş’in golüyle farkı 1’e indirdi ancak maç Esenler Erokspor’un 2-1’lik üstünlüğüyle sona erdi.

Bu galibiyetle Esenler Erokspor puanını 6’ya yükseltirken, puan silme cezası nedeniyle henüz puan alamayan Yeni Malatyaspor -3 puanda kalmaya devam etti. İstanbul temsilcisi hafta sonu bir başka İstanbul temsilcisi Pendikspor'u evinde ağırlayacak. Tüm maçlarında yenilen Yeni Malatyaspor ise Amed SK ile Şanlıurfa'da karşı karşıya gelecek.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.