Fenerbahçe, Hollanda'dan puanla dönüyor: Twente1-1 Fenerbahçe

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe, deplasmanda Twente ile Grolsch Veste Stadı'nda karşılaştı ve mücadele 1-1'lik skorla tamamlandı.

Fenerbahçe, Hollanda'dan puanla dönüyor: Twente1-1 Fenerbahçe
Yayınlanma:

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe, deplasmanda Twente ile Grolsch Veste Stadı'nda karşılaştı ve mücadele 1-1'lik skorla tamamlandı. Maça hızlı başlayan Twente, 28. dakikada Regeer'in asistinde Michel Vlap'ın attığı golle öne geçti. İlk yarı boyunca baskılı bir oyun sergileyen Hollanda ekibi, Fenerbahçe savunmasını zorlamasına rağmen farkı artırmayı başaramadı ve devreyi 1-0 önde kapattı.

İkinci yarıya daha istekli bir şekilde başlayan Fenerbahçe, oyunun kontrolünü ele aldı. Orta sahada Sofyan Amrabat'ın üstün performansı dikkat çekerken, takımını ileri taşımada etkili oldu. Bu çabanın sonucunda, 71. dakikada Amrabat’ın kusursuz pasında Dusan Tadic'in usta vuruşuyla Fenerbahçe skoru 1-1'e getirdi. Kalan dakikalarda her iki takım da galibiyet için fırsatlar yakalasa da, final dokunuşlarını yapamayınca maç beraberlikle sonuçlandı.

Bu sonuçla Fenerbahçe, grup aşamasında puanını 4'e yükseltirken Twente 2 puanda kaldı. Fenerbahçe'nin bir sonraki rakibi ise zorlu Manchester United olacak.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.