Beşiktaş, Avrupa Ligi'nde puana hasret: Beşiktaş 1-3 E. Frankfurt

UEFA Avrupa Ligi'nin ikinci haftasında Beşiktaş, Tüpraş Stadı'nda Almanya temsilcisi Eintracht Frankfurt'u ağırladı. Siyah-beyazlılar, zorlu karşılaşmadan 3-1'lik mağlubiyetle ayrıldı.

Beşiktaş, Avrupa Ligi'nde puana hasret: Beşiktaş 1-3 E. Frankfurt
Yayınlanma:

Maça hızlı başlayan Eintracht Frankfurt, 19. dakikada Marmoush'un penaltı golüyle öne geçti. Henüz bu golün şokunu atlatamayan Beşiktaş, 3 dakika sonra Ebimbe'nin attığı golle skorda 2-0 geriye düştü. Beşiktaş, 27. dakikada Ciro Immobile'nin kazandığı penaltı ile farkı azaltma şansı yakalasa da, tecrübeli golcü bu fırsatı değerlendiremedi. İlk yarı, Frankfurt’un 2-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci yarıda Beşiktaş, topla oynama oranını %71'e çıkararak baskıyı artırdı. Ancak rakip kalede istediği pozisyonları neticelendiremeyen siyah-beyazlılar, 82. dakikada Knauff'un golüyle 3-0 geriye düştü. Uzatma dakikalarında, 90+3'te Arthur Masuaku'nun şık vuruşuyla Beşiktaş skoru 3-1'e getirdi, ancak bu gol mağlubiyeti önlemeye yetmedi.

Bu sonuçla Beşiktaş, iki maç sonunda puansız kalırken, Eintracht Frankfurt puanını 4'e yükseltti. Beşiktaş, bir sonraki Avrupa Ligi mücadelesinde Lyon deplasmanına konuk olacak.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.