Fransa Açık'ta Djokovic yine 5 sette güldü, Ruud yola devam ederken D. Medvedev turnuvaya veda etti

Fransa Açık'ın (Roland Garros)'ta heyecan sürerken çeyrek final eşleşmeleri de büyük ölçüde belirlendi.

Fransa Açık'ta Djokovic yine 5 sette güldü, Ruud yola devam ederken D. Medvedev turnuvaya veda etti
Yayınlanma:

Fransa Açık'ın (Roland Garros) erkekler kategorisinde heyecan dorukta! 7 numaralı seribaşı Casper Ruud, nefes kesen bir maçın ardından Taylor Fritz'i 3-1 yenerek çeyrek finale yükseldi.

Paris'in gözde tenis sahalarında gerçekleşen bu muazzam mücadelede, son iki yılın finalisti Ruud ile 12 numaralı seribaşı Fritz kozlarını paylaştı. 3 saat 30 dakikayı aşan mücadele sonunda korttan 7-6, 3-6, 6-4 ve 6-2'lik setlerle 3-1'lik setlerle galip ayrılan Ruud, adını turnuvanın son 8 ismi arasına yazdırmayı başardı.

Ruud'un bir sonraki rakibi ise 2023 yılında finalde karşılaştığı ve yenildiği 1 numaralı seribaşı Novak Djokovic olacak. Djokovic 5 setlik zorlu eşleşmenin ardından Arjantinli Cerundolo karşısında da çok zorlandı ve 6-1 kazandığı setin ardından 5-7, 3-6 ile iki set kaybetti. Dördüncü sette de 4-2 geride olan Sırp raket tarihi bir dönüşle o seti 7-5, final setini de 6-3 kazanarak yola devam etti.

A. De Minaur ise 5 numara D. Medvedev'i 4-6 kaybettiği ilk setin ardından 6-2,6-1 ve 6-3 ile geçti ve çeyrek finale yükseldi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.