Galatasaray yıldızıyla vedalaşıyor: Konuşulan rakamlar astronomik!

Galatasaray'da Zaniolo bilmecesi devam ediyor. Son olarak Galatasaray istediği bonservis bedelini 30 milyon avro düzeyine düşürmüştü. Zaniolo için İtalyan devi teklifini yaptı.

Galatasaray yıldızıyla vedalaşıyor: Konuşulan rakamlar astronomik!
Yayınlanma:

Galatasaray'da son Şampiyonlar Ligi maçlarında da forma giymeyen ve uzun zamandır takımdan ayrılabileceği konuşulan Zaniolo için Juventus'un 27 milyon avro teklif verdiği iddia edildi.

Sezona transferleriyle damga vuran Galatasaray kanat rotasyonunu iyice genişletti. Kalabalık rotasyon içerisinde teklifleri de değerlendiren Galatasaray, Zaniolo için Juventus ile pazarlık yapıyor. Serbest kalma bedeli 35 milyon avro olan Zaniolo için Juventus geçtiğimiz günlerde takas yöntemini denedi. İkinci teklifinde ise 22 milyon avro düzeyine çıkan Juventus, bu teklifine de olumsuz yanıt aldı.

zan.jpg

JUVENTUS TEKLİF YÜKSELTTİ

Torino ekibi, Galatasaray'a bir teklif daha ileterek rakamı 27 milyon avroya yükseltti. 35 milyon avro serbest kalma bedeli olan Zaniolo için Galatasaray'ın istediği rakamın 30 milyon avro olduğu konuşuluyor.

TARAFLAR ANLAŞIRSA ZANİOLO ÜLKESİNE DÖNEBİLİR

Arada 3 milyon avroluk bir fark olan transfer için taraflar masada... Galatasaray Zaniolo'nun transferinden peşin para kazanarak kasasını doldurmaya sıcak bakıyor. Taksitlerle alınan Zaniolo'nun peşin ödeme alınarak satılmasına Sarı-kırmızılı yönetim sıcak bakıyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.