Keçiörengücü, Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup etti

Trendyol 1. Lig'in 7. haftasında Keçiörengücü, deplasmanda Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup ederek puanını 12'ye yükseltti. Eryaman Stadyumu'nda oynanan bu zorlu karşılaşma, Eryaman'da futbolseverlere heyecan dolu anlar yaşattı.

Keçiörengücü, Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup etti
Yayınlanma:

Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takım da dengeli bir oyun sergiledi. Ancak, Keçiörengücü, 43. dakikada Mame Biram Diouf'un attığı golle öne geçti. Bu gol, Keçiörengücü'nün ilk yarıyı önde tamamlamasını sağladı.

Bu galibiyetle birlikte Keçiörengücü, ligdeki toplam puanını 12'ye yükseltmiş oldu. Takım, mücadeleyi iyi bir savunma ile tamamlayarak Gençlerbirliği'ne gol atma şansı tanımadı.

Gençlerbirliği ise bu mağlubiyetle haftayı 11 puanda kapattı. Takım, özellikle ilk yarıda gösterdiği performansla beraberlik için çaba sarf etti fakat arzuladığı skoru elde edemedi.

GELECEK MAÇLAR

Trendyol 1. Lig’in bir sonraki haftasında Keçiörengücü, evinde Pendikspor'u ağırlayacak. Gençlerbirliği ise Manisa FK'ya konuk olacak ve bu maçla birlikte ligdeki hedeflerini sürdürmek isteyecek.

Keçiörengücü'nün elde ettiği bu galibiyet, takıma moral kaynağı olurken, Gençlerbirliği için ise önemli bir ders niteliği taşıdı. Gelecek haftalarda her iki takımın da performansı merakla bekleniyor.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.