Milli Takım'da stoper krizi: Samet Akaydın'dan kötü haber!

024 Avrupa Futbol Şampiyonası F Grubu ikinci maçında A Milli Futbol Takımı, Portekiz ile karşılaştı. Dortmund'daki BVB Stadyumu'nda oynanan maçta, millilerimiz talihsiz bir an yaşadı. Defans oyuncusu Samet Akaydın, maçın 75. dakikasında yaşadığı sakatlık nedeniyle oyuna devam edemedi.

Milli Takım'da stoper krizi: Samet Akaydın'dan kötü haber!
Yayınlanma:

Karşılaşmanın 75. dakikasında bir pozisyon sonrası sakatlanan Samet Akaydın, oyundan çıkmak zorunda kaldı. Teknik direktör, yerine Merih Demiral'ı dahil etti. Akaydın'in sakatlığı, milli takım için önemli bir kayıp olarak değerlendiriliyor.

Portekiz karşısında zorlu bir mücadele veren A Milli Takım, Akaydın'in sakatlığıyla sarsıldı. Oyuncunun durumu ve sahalara ne zaman döneceği konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Samet Akaydın'in sakatlığı, milli takımın savunma hattında önemli bir değişikliğe neden oldu. Merih Demiral'ın oyuna dahil olmasıyla savunmada yeniden organize olan milliler, kalan dakikalarda mücadeleyi sürdürdü. Teknik ekip, Akaydın'in yerine giren Demiral'ın performansından memnun kaldı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.