Montella: İyi kapanan bir takıma karşı oynadık

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki üçüncü maçında Karadağ'ı 1-0 yenerek önemli bir galibiyet elde eden A Milli Futbol Takımı'nın teknik direktörü Vincenzo Montella, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.

Montella: İyi kapanan bir takıma karşı oynadık
Yayınlanma:

Karşılaşmanın zorlu geçeceğini bildiklerini belirten Montella, "Güzel bir galibiyet aldık. Rakip iyi defans yapan ve kapanan bir ekipti. Buna rağmen 29 şut attık ve maçı kazanmayı hak ettik. Maçı domine ettik ve 70'inci dakikada golü bulduk. Daha önce de gol atabilirdik, ancak o dakikadan sonra da maçı kontrol etmeye devam ettik ve pozisyonlar ürettik," dedi.

Montella, ceza sahasına yapılan ortaların kalitesini artırmak istediklerini vurgulayarak, "Ortalarımızda kalite artırılabilir. Pozisyon almayı da daha iyi yapabilirdik. Kadro kalitemiz gün geçtikçe yükseliyor. İlk 11’i belirlerken zorlanıyorum, bu kalitenin artması her maç kadro oluştururken zorluk çıkartıyor," ifadelerini kullandı.

Samsun'da oynadıkları iki maçı da kazandıklarını hatırlatan Montella, "Samsun’da harikulade bir atmosfer vardı. Taraftarlarımızın desteğini hissettik. Onlar için bu galibiyeti aldık," dedi. Ayrıca, santrfor konusundaki tartışmalara değinen Montella, "Her futbolcumuz takımda gole gidebiliyor. Bugün kanat oyuncumuz İrfan Can golü buldu. İlla ki bir 9 numara gol atacak diye bir durum yok. Herkesin gol atmasını tercih ederim," şeklinde konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.