Osmanlı galibiyet istiyor

Osmanlıspor Spor Toto 1. Lig’in son haftası olan 34. haftasında bugün deplasmanda Adanaspor ile karşı karşıya gelecek.

Osmanlı galibiyet istiyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Osmanlıspor Spor Toto 1. Lig’in son haftası olan 34. haftasında bugün deplasmanda Adanaspor ile karşı karşıya gelecek. 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda saat 16.30’da başlayacak olan mücadeleyi Burak Şeker yönetecek. 59 puanla ligi dördüncü sırada bitirip play-off’a kalmayı garantilen mor sarılılarda hedef 2018-2019 sezonunu galibiyetle kapatmak.

İLK MAÇ OSMANLI’NIN

İki takım ligin ilk yarısında Osmanlıspor’un maçlarını oynadığı Osmanlı Stadı’nın bakımda olması nedeniyle Bolu Atatürk Stadyumu’nda oynadığı mücadeleyi 3-1 kazanmıştı.İki takım ilk yarıda gol bulamazken ikinci yarıda mor sarılılara galibiyeti getiren goller 67’ini dakikada Eric Ayuk, 86’ıncı dakikada Magaye Gueye ve 90+6’da Sinan Kurt’tan gelirken konuk Adanaspor’un tek sayısı maçın 90’ıncı dakikasında Eren Keleş’ten gelmişti. Ankara temsilcisi ligin orta sıralarında yer alan rakibini yenerek hem ilk yarının rövanşını vermek istemiyor hem de sezonun son maçını galip bitirmek istiyor.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Osmanlıspor bugün deplasmanda oynayacağı Adanaspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak Adana’ya gitti. Teknik direktör Osman Özköylü nezaretinde gerçekleştirilen son antrenman yaklaşık iki saat sürdü. Isınma koşusu ile başlayan antrenman daha sonra dar alanda top kapma ve saha kenarında sprinti çalışması ile devam etti. Antrenmanın son bölümünde mor sarılı futbolcular AFJET Afyonspor maçının taktiğini çalıştı. Taktik maçta ortaya konulan futbol teknik heyetin yüzünü güldürdü.

HAKEM BURAK ŞEKER

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Spor Toto Birinci Lig’in 34. haftasının maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. MHK’dan yapılan açıklamaya göre bugün 16.30’da 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanacak olan Adanaspor ile Osmanlıspor arasındaki mücadeleyi Burak Şeker’in yöneteceğini açıkladı. Şeker’in yardımcılıklarını Kamil Çetin ve Emrah Ünal yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Hakan Ülker olacak. Zorlu mücadelenin gözlemcisi Selami Şimşek olurken temsilciliklerini ise Suat Çoban, Selim Arıcı ve Mehmet Yaşar Düzen yapacak.

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.