Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Fenerbahçelileri kızdıracak

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Fenerbahçe ile oynayacakları maç öncesi yaptığı açıklamalarda oldukça dikkat çekici ifadeler kullandı.

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Fenerbahçelileri kızdıracak
Yayınlanma:

Beyaz TV’ye konuşan Yıldırım, "Türkiye'nin büyük takımlarından biri olan Fenerbahçe ile oynayacağız. Bu maçın, bulunduğumuz konum nedeniyle Türkiye'nin ilgi odağı olacağını düşünüyorum" dedi.

Yıldırım, Fenerbahçe'nin maçta 3 puan hedefiyle sahaya çıkacağını belirterek, "Samsunspor'un buraya şansa gelmediğini, planlı ve başarılı bir çalışmanın sonucu olarak geldiğimizi göstermek istiyoruz. Beşiktaş maçından çok daha iyi bir performans sergilemek arzusundayız" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş karşısında yaşadıkları zorlukları hatırlatan Yıldırım, "O maçta pozisyonları değerlendiremedik. Sezonun başıydı, sahamız iyi değildi ve biz de tam hazır değildik. Ancak şimdi takım oturdu ve sahamızda iyileştirmeler yaptık" diye konuştu.

Takımda sakat oyuncular olduğunu ancak onları yetiştirmeye çalıştıklarını belirten Yıldırım, "Güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Stadyumun dolacağını bekliyorum. Samsunspor taraftarı inanılmaz heyecanlı, şehir bu maçı dört gözle bekliyor" dedi.

Tarihinde Fenerbahçe ile önemli zaferler elde ettiklerini hatırlatan Yıldırım, "Minibüsçüler, 'Arkayı Fenerleyelim' şeklinde espriler yapıyordu. Şimdi bu esprileri taraftarlar kullanmaya başladı" diyerek, şehrin maç heyecanını ve geçmişteki başarılarını da vurgulamış oldu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.