TFF Yönetim Kurulu, Ampute Futbol Milli Takımı ile bir araya geldi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Üyeleri, Ankara’da Ampute Futbol Milli Takımı’nı ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu. Ziyarette, ampute futbolunun gelişimi ve gelecekteki hedefler üzerine önemli görüşmeler yapıldı.

TFF Yönetim Kurulu, Ampute Futbol Milli Takımı ile bir araya geldi
Yayınlanma:

Türkiye Futbol Federasyonu’nun üst düzey yöneticileri ile Ampute Futbol Milli Takımı’nın bir araya geldiği toplantıda, TFF 1. Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz, TFF 2. Başkan Vekili Fuat Göktaş, TFF Başkan Vekili Lale Cander ve diğer yönetim kurulu üyeleri yer aldı. Türkiye’nin son yıllarda elde ettiği ampute futbolundaki başarılar, TFF’nin bu alana verdiği destekle bir kez daha gündeme taşındı.

AMPUTE FUTBOLUNUN GELİŞİMİ MASAYA YATIRILDI

Görüşmede ampute futbolunun gelişimi, daha geniş kitlelere ulaşması ve başarıların devamlılığı üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Özellikle, Ampute Futbol Milli Takımı’nın Avrupa şampiyonluğundaki başarısı üzerinde durulurken, Türkiye’nin bu alandaki gücünün daha da pekiştirilmesi için yapılabilecek projeler tartışıldı.

"BAŞARILARINIZI GURURLA TAKİP EDİYORUZ"

TFF Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz, Ampute Futbol Milli Takımı’nı tebrik ederek, "Üst üste üçüncü kez Avrupa şampiyonluğu kazanarak ülkemizi gururlandırdınız. Bu başarılarınızla ampute futbolunun dünyadaki örneklerinden biri haline geldiniz. Türkiye Futbol Federasyonu olarak desteğimiz artarak devam edecek" dedi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.