Wimbledon'da Iga Swiatek ve Novak Djokovic üçüncü tura yükseldi

Sezonun üçüncü Grand Slam tenis turnuvası olan Wimbledon'da, Iga Swiatek ve Novak Djokovic üçüncü tura yükselmeyi başardı.

Wimbledon'da Iga Swiatek ve Novak Djokovic üçüncü tura yükseldi
Yayınlanma:

İngiltere'nin Başkenti Londra'da düzenlenen çim kort turnuvasında, kadınlar ikinci turda Polonyalı Iga Swiatek, Hırvat Petra Martic ile karşılaştı. Swiatek, toplam 1 saat 23 dakika süren mücadelede 6-4 ve 6-3'lük setlerle 2-0 galip gelerek üçüncü tura yükseldi.

Erkeklerde 2 numaralı seribaşı Sırp Novak Djokovic ise Büyük Britanyalı Jacob Fearnley ile karşılaştı. Wimbledon'da daha önce 7 kez şampiyon olan Djokovic, rakibine 3-1 (6-3, 6-4, 5-7, 7-5) üstünlük kurarak üçüncü tur biletini aldı. Djokovic özellikle son sette oldukça zorlandı ve maç sonu yaptığı açıklamada maçın beşinci sete kalmasının mümkün olduğunu söyleyerek Fearnley'i tebrik etti.

Turnuvada 2022'nin şampiyonu Kazakistanlı Elena Rybakina, Alman Laura Siegemund'u 2-1 (6-3, 3-6, 6-3) yenerek üçüncü tura yükseldi. Son iki yılın ikincisi Tunuslu Ons Jabeur ise ABD'li Robin Montgomery'yi 2-0 (6-1, 7-5) mağlup ederek üçüncü tura çıkmayı başardı.

Tek erkeklerde 4 numaralı seribaşı Alman Alexander Zverev, ABD'li Marcos Giron'u 3-0 (6-2, 6-1, 6-4) geçerek üçüncü tura adını yazdırdı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.