Erol Tosun

Erol Tosun

TBMM'de ben değil, sen varsın haydi başlıyoruz...

TBMM'de ben değil, sen varsın haydi başlıyoruz...

Gururluyum, onurluyum, sevinçliyim, yaşamım boyu ne bürokraside, nede siyasette unvan ve makam için hiç kimseye biat etmedim, minnet etmedim, kimseden kendim için bir şey talep etmedim, kimsenin sekretaryasında el pençe divan durmadım. Bulunduğumuz yerlerde yaptığımız başarılı çalışmalarımızla, toplumda olan karşılığımızla fark edilmeyi bekledik bilgimizle, birikimimizle bu sefer fark edildik ve parti yöneticilerimiz görev vereceklerini aday olmamıza ihtiyaç olduğunu belirttikleri için aday adayı oldum.

Öncelikle ve özellikle; Keçiören İlçe Başkanımız Sayın Bülent Gündoğan, Pursaklar İlçe Başkanımız Sayın Mehmet Aydın başta olmak üzere 2. bölgemizdeki bütün CHP ilçe başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerine, gençlik ve kadın kolları başkanlarımız ve yöneticilerine Ankara İl Başkanımız Sayın Avukat Ali Hikmet Akıllı ve Yönetim Kurulu üyelerine, İl Disiplin Kurulu Başkanı Sayın Murat Ünal ve disiplin kurulu üyelerine, İstanbul İl Başkanımız Sayın Canan Kaftancıoğlu’na, Genel Başkanımız ve 13. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Oğuz Kaan Salıcı başta olmak üzere, CHP Merkez Yürütme Kurulu üyelerimize, CHP Parti Meclisi üyelerimize, iş her biri birbirinden kıymetli aday adayı arkadaşlarımız arasından bizi bir adım öne çıkarıp adaylıkla taltif ettikleri için; Bu onurlu görev yükümüzü ağırlaştı bana verilen bu kutsal görevi en iyi şekilde yerine getireceğime en samimi duygularımla inanıyorum. Bize güvenen, bize inanan partimizin her kademesindeki yöneticilerimizi ve üyelerimizi gururlandıracağız.

Oylarımızı kesinlikle artıracağız, desteklerini bizden eksik etmeyen, gücümüze güç katan bizi adaylık için teşvik eden, yürekten destekleyen Kırşehirli Dernekler Federasyonu Kadın Kolları Başkanı Sayın Nermin Hendek ve yönetim kuruluna, Kırşehirliler Vakfı ilk Genel Başkanı Sayın Yahya Kılıç'a, Kırşehirliler Vakfı 10 ve 11 Dönem Genel Başkanı Sayın Bekir Onan'a, Kırşehir ve İlçeleri Dayanışma Kültür Derneği Genel Başkanı Sayın Orhan Aydın ve yönetim kurulu üyelerine, Kırşehirliler Birliği Derneği Genel Başkan Vekili Sayın Ömer Yılmaz ve yönetim kuruluna, Kırıkkale Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Sayın Cemal Sertkaya ve Kadın Kolları Başkanı Sayın Emine Ulusan'a ve Yönetim Kuruluna, Çankırılılar Vakfı Genel Başkanı Sayın Recep Şahin ve yönetim kuruluna, Yozgat Birlik Vakfı Genel Başkanı Sayın Durak Turan Düz ve yönetim kuruluna, Türkiye Ziraatçiler Derneği Genel Başkanı Sayın Hüseyin Demirtaş ve Genel Sekreteri Sayın Hidayet Muslu ve yönetim kuruluna, Tarım Danışmanları Derneği önceki Dönem Başkanlarından Sayın Mehmet Çetin'e, Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Sayın Metin Özaslan'a Ankara Kahveciler Odası Başkanı Sayın İsa Güven ve yönetim kurulu üyelerine, Ankara Kuaförler ve Güzellik Salonları Odası Başkanı Sayın. Köksal Özcan ve Yönetim kurulu üyelerine, Büyükşehir ve Çankaya Belediye Meclis üyesi, Ankara siyasetindeki yol arkadaşım Sayın Av. Ömer Koçak'a, CHP Keçiören Belediye Meclis Grup Başkan Vekilimiz Sayın Durak Karabulut ve Belediye Meclis üyelerimize, Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sayın Bekir Ödemiş'e, Elektrik Müh. Odası Denetim Kurulu üyesi Sayın İbrahim Aksöz'e, Sosyal Demokrasi Derneği önceki Dönem Denetim Kurulu üyesi Malimüşavir Sayın Sahir Oltulu'ya, Kıymetli dostum iş insanı Sayın Mahmut Aslan'a, İş insanı kıymetli dostum, kardeşim Sayın Ekrem Kaya'ya Keçiörenimizdeki bütün muhtarlarımıza ve buradan adını sayamadığım binlerce ekip arkadaşlarıma ve bizden maddi, manevi desteklerini eksik etmeyen dostlarımıza sonsuz teşekkürler.

Sivil toplum örgütleri başkanlarımız başta olmak üzere bölgemizde nüfus yoğunluğu fazla olan Bütün Kırşehirli, Çankırılı, Çorumlu, Yozgatlı, Kırıkkaleli, Ankaralı, Sivaslı, Erzurumlu, Karslı, Tuncelili, Malatyalı, Erzincanlı hemşerilerim başta olmak üzere bölgemizde yaşayan bütün hemşerilerimden desteklerinin büyüyerek devam etmesini talep ediyorum.

Sevgili hemşerilerim yola sizlerin büyük gayretleri ile düştük sizin yüksek desteklerinizle de kazanalım Haydi Keçiörenlim, Altındağlım, Pursaklarlım Kaleciklim, Akyurtlum, Çubuklum, Kazanlım, Kızılcahamlım Çamlıderelim, Güdüllüm bu ekmeği birlikte büyütelim, birlikte paylaşalım daima biz yiyelim. Sizler sadece seyredin diyen aç gözlü doymazlara hep birlikte dur diyelim, soframızı el birliğiyle hep birlikte büyütelim. Soframızdan lokmalarımızı eksiltenlere yaşam boyu unutamayacakları bir ders verelim. Kazanacağız. Güleryüzle, gülen yüzümüzle, hep şevkle severek çalışacağız. Asla çalmayacağız, Ç-A-L-D-I-R-M-A-Y-A-C-A-Ğ-I-Z…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Erol Tosun Arşivi