Obetize tedavisi ve bölgesel incelme için Andulasyon…

Çağımızın en büyük problemlerinden obezite hastalığına yönelik alternatif tedavi yöntemlerinden biri olan Andulasyon’u ve uygulama yöntemlerini Diyetisyen Selma Demircioğlu anadolugazete.com.tr’ye açıkladı.

Obetize tedavisi ve bölgesel incelme için Andulasyon…
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: SAMET EKER

Dünyanın ve geleceğin en büyük sağlık problemlerin temelini oluşturan obezite, birçok ülkenin temel problemleri arasında yer alıyor ve buna yönelik çözüm için bilim insanları sürekli alternatif tedavi yöntemleri geliştiriyor. Onlardan biri olan Andulasyon tedavisini Diyetisyen Selma Demircioğlu anadolugazete.com.tr’ye anlattı.

“30 DAKİKA 2,5 SAATE EŞ DEĞER”

Cihaza yönelik olumlu geri dönüşler alan Diyetisyen Selma Demircioğlu, “30 dakikalık bir program ile 2,5 saat yürümüş kadar hissettiriyor. Yağ yakıyor diyemeyiz, hissettiyor diyebiliriz. Metabolizmayı aktive etmesi ile kan dolaşımında ciddi artış ve hızlanma oluyor. Kendinizi yürüyüş yapıyormuşçasına hissedebilirsiniz. Bölgesel bir incelme değil, bütünsel bir terapi olarak düşünebilirsiniz.” diye söyledi.andulasyon.png

KULLANMADAN ÖNCE DİKKAT

Manyetik alan oluşturduğundan dolayı kalp pili olan hastaların cihazı kullanamadığının altını çizen Demircioğlu, şöyle konuştu: “120 kilo ve üstü olanları, gebe olanları cihaza alamıyorum. Onun dışında kalan herkes kullanabiliyor. Fiziksel engeli olan hastalar için herhangi bir problem teşkil etmiyor. Hatta kas ve kemik ağrılarına yönelik danışanlarım tarafından çok iyi geri dönüşler alıyorum. İç organ yağlanmalarından metabolizma bozukluklarına kadar birçok rahatsızlığa iyi geliyor.”whatsapp-image-2023-12-01-at-07-51-071.jpg

“YAĞ YAKIMI VE PARÇALANMASINDA FAYDALI”

Cihazın çalışma prensibine yönelik açıklama yapan Diyetisyen Demircioğlu, “Bu cihazlarda 3 noktadan kızılötesi ışın ve ısı veriliyor. Bu da direkt olarak yağlara ve yağların parçalanmasına neden oluyor. Metabolizma hızlandığında hızlı yağ yakma başlıyor. Böylece metabolizma hızlandığında verilen yağlar, kolayca vücuda geri alınmıyor. Diyetle desteklendiğinde birçok artısı olacaktır.” şeklinde dile getirdi. Sözlerine devam eden Demircioğlu sözlerini şöyle tamamladı: “Cihazdan kalkan kişilerde 100- 200 gram arası eksilmenin yanında ölçümlerde 3-4 santim arası incelme olduğunu görebilirsiniz. Danışanlarımdan iş çıkışı masaj olarak gelen veya spor öncesi kardiyo için gelen bile oluyor. Herhangi bir zararı yok. Kolajen üretiminde artışa ve hücre aktivasyonuna faydası var. Haftada 2 gün tavsiye ediyorum ve danışanlarımın isteğine göre haftada 3 güne çıkarıyorum.”

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.