Kırşehirliler Ankara’da tek vücut

AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi ve Kırşehirli Dernekler Federasyonu (KIRFED) Genel Başkanı Hilmi Gökçınar ile beraberindeki heyet, Sincan Belediye Başkanlığına ikinci kez seçilen Murat Ercan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kırşehirliler Ankara’da tek vücut
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: GÜNSU ÖZMEN

31 Mart 2024'de yapılan yerel seçimde yeniden Sincan Belediye Başkanı seçilen Murat Ercan'a destek ziyaretleri devam ediyor. Kırşehirli Dernekler Federasyonu (KIRFED) Başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Ercan'ı makamında ziyaret ederek başarılar diledi.

AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi ve Kırşehirli Dernekler Federasyonu (KIRFED) Genel Başkanı Hilmi Gökçınar, Sincan Kırşehirliler Derneği Başkanı Yunus Koçak, Etimesgut Kırşehirliler Derneği Başkanı Ercan Altıntaş ve federasyon yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Başkan Murat Ercan’ı tebrik ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

adsiz-tasarim-2024-04-26t121408-627-001.jpg

Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar önderliğinde gerçekleşen ziyarette, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'a yeniden seçilmesinden dolayı görevinde başarılar dileyerek, Sincan'a hizmetlerinde Kırşehirlilerin desteği ifade edildi.

Başkan Murat Ercan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kırşehirli Dernekler Federasyonu heyetine teşekkür etti.

Ziyarette ayrıca, hem Sincan'ın hem de Kırşehir'in kültürel ve sosyal bağlarının güçlendirilmesi için ortak projeler ve etkinlikler üzerinde fikir alışverişi yapıldı. İki şehir arasındaki dayanışmanın ve iş birliğinin daha da artırılması için karşılıklı çaba harcanacağı vurgulandı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.