AK Parti Ankara yapılanmasının acı kaybı: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan rahmet mesajı!

AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi ve Tanıtım ve Medya Birim Başkan Yardımcısı Betül Önderoğlu, geçirdiği elim bir trafik kazasında hayatını kaybetti. Genç yaşında hayatını kaybeden Önderoğlu’nun vefatı, AK Parti teşkilatını ve sevenlerini üzüntüye boğdu.

AK Parti Ankara yapılanmasının acı kaybı: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan rahmet mesajı!
Yayınlanma:

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Betül Önderoğlu'nun vefatının ardından sosyal medya hesabı üzerinden taziye mesajı paylaştı. Erdoğan mesajında, "AK Parti’mizin Ankara İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi, kıymetli kızımız Betül Önderoğlu’nun bir trafik kazasında vefat ettiğini üzüntüyle öğrendim. Betül kızımıza Allah’tan rahmet niyaz ediyor; ailesine, AK Parti teşkilatımıza, arkadaşlarına, sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum." ifadelerine yer verdi.

PARTİ TEŞKİLATINDA BÜYÜK ÜZÜNTÜ

Betül Önderoğlu’nun ölümü, başta AK Parti teşkilatı olmak üzere tüm sevenlerinde büyük bir üzüntü yarattı. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla derin üzüntüsünü dile getirdi. Çelik, Önderoğlu’nun partiye olan katkılarını anarak, genç siyasetçinin vefatının herkes için büyük bir kayıp olduğunu vurguladı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.