Ankara Etimesgut’ta mağduriyet giderildi

Ankara'nın Etimesgut ilçesine bağlı Piyade Mahallesi’nde, her yağmurda sokaklardan taşan suların eve dolması sorunu çözüldü. Kaldırımda yapılan çalışmalar sayesinde, mahalle sakinlerinin yaşadığı mağduriyet sona erdi. Mahalle Muhtarı Aygül Tügen, “Muhtarlık gönül işidir” diyerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ankara Etimesgut’ta mağduriyet giderildi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Etimesgut Piyade Mahallesi 2007. Sokak’ta, yağmur sularının bodrum kattaki bir daireye dolması sonucu yaşanan sorun, muhtar aracılığıyla Etimesgut Belediyesi’ne iletildi. Etimesgut Belediyesi Fen İşleri, sorunu hızlı bir şekilde çözerek mahalle sakinlerinin mağduriyetini giderdi. Muhtar Tügen, “Değerli Piyade Mahallesi sakinlerim, 2007. Sokak’ta sel baskınları oluyordu ve bu durum mahalle sakinlerimizi mağdur ediyordu. Talebimiz doğrultusunda Etimesgut Belediyesi bu sorunu çözdü. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

whatsapp-gorsel-2024-10-25-saat-09-25-09-cabe7ac8.jpg

piyade-1.jpg

Piyade Mahallesi Tügen, anadolugazete.com.tr’ye yaptığı açıklamada, “Bir muhtar mahalle sakinlerinin yanında olursa o gerçek anlamda muhtardır. Muhtarlık gönül işidir; mahalle sakinlerimin desteklerini hissetmek benim için büyük bir gurur kaynağı.” ifadelerini kullandı.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.