Ankara'da Kızılcahamam'dan sonra Çamlıdere'de yangın çıktı: Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, çalışmaları duyurdu

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde başlayan ve Bolu'nun Gerede ilçesine kadar uzanan orman yangınının Kızılcahamam kısmı kontrol altına alındı. ABB Başkanı Mansur Yavaş, Çamlıdere'de bir başka yangın meydana geldiğini açıkladı.

Ankara'da Kızılcahamam'dan sonra Çamlıdere'de yangın çıktı: Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, çalışmaları duyurdu
Yayınlanma:

Ankara'da Kızılcahamam'daki yangın sonrası bu kez Çamlıdere'de yeni bir yangın başladı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kızılcahamam Şahinler Mahallesi'nde 16 araç ve 35 personelle müdahale edilen yangının ardından, Çamlıdere Kuşcular ve Avdan Mahalleleri arasında çıkan ve ormanlık alana sıçrayan ot yangınına geçildiğini bildirdi.

Yangına toplamda 44 araç ve 66 personel, Keresteciler, Batıkent, Etimesgut, Altınpark, Başkent OSB ve ASO OSB'den gelen destekle müdahale ediliyor. Hem havadan hem de karadan sürdürülen çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.