Başkan Çırpanoğlu'ndan yeni işletmelere 'Hayırlı Olsun' ziyareti

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, ilçedeki kalkınmayı destekleyen yeni işletmeleri ziyaret etmeyi sürdürüyor.

Başkan Çırpanoğlu'ndan yeni işletmelere 'Hayırlı Olsun' ziyareti
Yayınlanma:

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, hem istihdam yaratan hem de halkın ihtiyaçlarını karşılayan birçok yeni işletmeye ev sahipliği yaparak ekonomisine katkıda bulunmaya devam ediyor. Bu kapsamda hizmete açılan işletmelerin açılış törenlerine katılarak esnafları yalnız bırakmayan Başkan Selim Çırpanoğlu, son olarak Meliderm Güzellik Merkezi'nin açılış kurdelesini keserek işletme hakkında bilgi aldı.

Açılışın ardından faaliyet göstermeye hazırlanan Bosna Ateşi adlı restoranı da ziyaret eden Başkan Çırpanoğlu, çalışanlar ve işletme sahipleriyle bir araya geldi.

whatsapp-image-2024-10-21-at-15-25-41.jpeg

Kahramankazan'da küçük ve büyük birçok işletmenin faaliyet gösterdiğini vurgulayan Çırpanoğlu, ilçenin hızla büyüyen ticari hareketliliğine dikkat çekerek, "Kahramankazan'ın büyüyen dinamizminin gün geçtikçe hız kazandığına şahitlik ediyoruz. Gerek sanayi sektöründe gerekse kişisel bakım, restoran, vatandaşların sosyal aktivitelerini gerçekleştirdiği kafe ve işletmelerle ticarete adım atan esnaflarımızın yanındayız. Esnaflarımıza hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum." şeklinde konuştu.

Başkan Çırpanoğlu, esnafların sorunlarına çözüm bulma konusunda da belediyenin her zaman destek olacağını vurguladı.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.