Beşiktaş ve Fenerbahçe'de sakatlık krizi: Mert Günok, Oosterwolde, Cengiz Ünder...

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş ve Fenerbahçe sakatlık haberleriyle sarsıldı. Beşiktaş'ta kaleci Mert Günok, Fenerbahçe'de ise savunma oyuncusu Jayden Oosterwolde ve sağ kanat Cengiz Ünder'in sakatlığıyla alakalı açıklama yapıldı.

Beşiktaş ve Fenerbahçe'de sakatlık krizi: Mert Günok, Oosterwolde, Cengiz Ünder...
Yayınlanma:

Beşiktaş Kulübü, kaleci Mert Günok'un sağlık durumu hakkında bilgilendirme yaptı. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Tümosan Konyaspor ile oynanan müsabakada sol omzunda yaşadığı travma sonrası gerçekleştirilen MR görüntülemesinde, Günok'un sol omuz üst kas grubunda (supraspinatus) tendon yaralanması saptandığı belirtildi. Kulüp, tecrübeli kalecinin tedavisine hemen başlandığını duyurdu.

Fenerbahçe de, yaşanan sakatlıklar nedeniyle Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde MR görüntülemesi yapılan oyuncularının sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Cengiz Ünder'in sağ kasık kas tendon bileşkesinde kısmi yırtık, Jayden Oosterwolde'nin ise sol dizinde ön çapraz bağ rüptürü tespit edildi. Fenerbahçe, oyuncularının tedavi ve rehabilitasyon sürecinin başladığını açıkladı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.