Kahramankazan'da Extrem Ankara Yarışı heyecanı

Kahramankazan Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Ankara Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu ve Ankara Doğa Sporları Offroad Spor Kulübü iş birliğiyle gerçekleştirilen 2024 Extrem Kupası’nın 3. ayağı "Extrem Ankara Yarışı" Dağyaka Mevkii’nde düzenlendi.

Kahramankazan'da Extrem Ankara Yarışı heyecanı
Yayınlanma:

Kahramankazan Belediyesi ev sahipliğinde Ankara Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu ve Ankara Doğa Sporları Offroad Spor Kulübü iş birliğiyle düzenlenen 2024 Extrem Kupası’nın 3. ayağı olan "Extrem Ankara Yarışı" Dağyaka Mevkii’nde gerçekleşti. Yarış, heyecan dolu anlara sahne oldu ve sporseverlerin büyük ilgisini çekti.

adrenalin-dolu-extrem-yarisi-1.jpeg

İki gün süren organizasyonun ilk günü 'Narinler Yaşasın' etabı ile başladı, ikinci gün ise 'Atam izindeyiz' etabı ile devam etti. Yarışlarda TR1 kategorisinde 6, TR2 kategorisinde ise 8 araç yer aldı ve toplamda 28 sporcu kıyasıya mücadele etti.

adrenalin-dolu-extrem-yarisi-3.jpeg

Yarış sonunda Ankara Offroad Doğa Sporları Kulübü Başkanı Ergün Çirkin, Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu’na katkılarından dolayı plaket takdim etti. Başkan Çırpanoğlu, bu tür organizasyonların hem sporseverlere keyifli anlar yaşattığını hem de ilçenin tanıtımına büyük katkı sağladığını belirtti.

DERECEYE GİREN SPORCULAR

TR1 Kategorisi:

1. Can Özkurt - Seyfullah Tahir
2. Uğur Kabal - Mesut Karaaslan
3. Ahmet Kurt - İbrahim Ateş

adrenalin-dolu-extrem-yarisi-4.jpeg

TR2 Kategorisi:

1. Oğuz Kağan Öztürk - Gökhan Yalçın
2. Cihan Çelikten - Adem Yılmaz
3. Atilla Çakır - Şenol Coşkun

adrenalin-dolu-extrem-yarisi-5.jpeg

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.