Kahramankazan'da Serhat Oğuz ne yaptı, Selim Çırpanoğlu ne vaat etti?

Kahramankazan uzun bir süreden sonra Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Selim Çırpanoğlu'nun yönetimine geçti. Önceki dönemde Adalet ve Kalkınma Partili (AK Parti) Serhat Oğuz tarafından yönetilen Kahramankazan'da hangi projeler yapıldı, önümüzdeki 5 yıl için ise hangi vaatler verildi? İşte detaylar...

Kahramankazan'da Serhat Oğuz ne yaptı, Selim Çırpanoğlu ne vaat etti?
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: CANSU BALOĞLU

Ankara'da 31 Mart yerel seçimlerinden sonra, Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) geçerek şaşırtan ilçelerden biri de Kahramankazan oldu. Uzun süre boyunca Adalet ve Kalkınma Partiili (AK Parti) belediyeler tarafından yönetilen Kahramankazan bu seçimde CHP'ye geçen 13 belediyeden biri oldu.

SERHAT OĞUZ KAHRAMANKAZAN İÇİN NE YAPMIŞTI?

Kahramankazan'da 2019-2024 yılları arasında görev yapan ve eğitimci kişiliğiyle dikkat çeken Serhat Oğuz, 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden AK Parti sıralarından aday olarak gösterilmişti. CHP'li Selim Çırpanoğlu ile yarışan Oğuz, bu seçimlerde koltuğunu Çırpanoğlu'na kaptırdı.

serhatoguz.jpg

Oğuz'un belediye başkanlığı döneminde Kahramankazan'a tarım ve hayvancılık alanında projeler, sosyal destek merkezi, kadın kooperatif, sokak hayvanları için rehabilitasyon merkezi, kent meydanı, halı saha, bakımevleri, öğrenci yurdu gibi projeler yapıldı.

BAŞKANLIK KOLTUĞUYLA BİRLİKTE ANKARA'NIN DA GÜNDEMİNE OTURDU

Kahramankazan'ı 5 yıl boyunca yönetecek olan CHP'li Selim Çırpanoğlu ise belediye personeline yaptığı davranış ile gündeme geldi. Çırpanoğlu, geçtiğimiz günlerde Kahramankazan Belediyesinin kasasında para olmadığı iddiasında bulunup, işçilerin maaşlarını kendi imkânlarıyla ödediğini söylemişti.

selimcirpanoglu.jpg

ÇIRPANOĞLU'NUN KAHRAMAKAZAN İÇİN HEDEFLERİ BÜYÜK

Çırpanoğlu, Kahramankazan için belediye başkan adaylığı sırasında ilçenin tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini ön plâna çıkararak turizmi geliştirme konusunda adımlar atılacağını söyledi. Tarım ve hayvancılık konusunda da çiftçilere destek vereceğini belirten Başkan Çırpanoğlu, ilçedeki istihdamı artırmak için çalışmalar yapacağını da açıklamıştı.

Altyapı, ulaşım, eğitim, sağlık ve spor alanında da iyileştirmeler yapılacağını söyleyen Çırpanoğlu, çevre odaklı bir belediyecilik anlayışıyla yeşil bir ilçe oluşturmak istediklerini dile getirmişti. Sosyal projeler kapsamında kadın, genç, yaşlı, engelli ve dezavantajlı gruplara yönelik çalışmalara da yer vereceklerini açıklayan Çırpanoğlu, başkanlık yapacağı sürece boyunca katılımcı, şeffaf ve hesap verebilir bir yönetimi benimseyerek hareket edeceklerinin sözünü verdi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.