Ulus Hisar Parkı Caddesi'ndeki çöplük esnafı isyan ettirdi

Ankara'nın Altındağ ilçesinde bulunan Ulus Hisar Parkı Caddesi'ndeki çöplük alan, çevredeki esnafı ve vatandaşları rahatsız ediyor. Uzun süredir temizlenmeyen bu alanın pis koku yaymasının yanı sıra, çevredeki görüntü kirliliği ve güvenlik sorunları esnafın tepkisine neden oluyor.

Ulus Hisar Parkı Caddesi'ndeki çöplük esnafı isyan ettirdi
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: GÜNSU ÖZMEN

Cadde üzerinde iş yapan esnaflar, konuyu defalarca Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) ve Altındağ Belediyesine ilettiklerini ancak her iki kurumun da çöplüğün sorumluluğunu kabul etmediğini belirtti.

1-1.png

“KİMİN SORUMLU OLDUĞU BELLİ DEĞİL”

Bölge esnaflarından biri, "Aylardır bu pisliğin temizlenmesini bekliyoruz ama her iki belediye de sorumluluğu birbirine atıyor. Duvardan arkası çöplük içinde oluyor. Biz kendi çabalarımızla burayı temizliyoruz ama yeterli olmuyor. Burası kimin alanı, bilmiyoruz." diyerek tepkisini dile getirdi.

Bir başka esnaf ise, "Güvenlik olarak da temizlik olarak da sorunlu bir yer. Akşam ilerleyen saatlerde içki alanlar oluyor, polis çağırıyoruz onlar da gelmiyor. Bir an önce çözüm bulunması gerek." ifadelerini kullandı.

1.png

Çöplük alanın temizlenmemesi sadece esnafları değil, bölgedeki vatandaşları da olumsuz etkiliyor. Ankara Kalesi’ni ziyaret eden turistler için de sorun olmaya başladığını aktaran bölge esnafları konuya dair her iki belediyeden de henüz resmi bir açıklama yapılmadığını söyledi. Bölgedeki esnaf ve vatandaşlar, yetkililerden en kısa zamanda bu sorunun çözülmesini talep ediyor.

1-2.png

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.