Ahi Evran Üniversitesinden mesleki kurslar için protokol!

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (KAEÜ) ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında eğitim amaçlı kurs faaliyetlerine yönelik bir iş birliği protokolü imzalandı. Protokol, üniversite öğrencilerine yönelik genel ve mesleki kursların açılmasını kapsıyor.

Ahi Evran Üniversitesinden mesleki kurslar için protokol!
Yayınlanma:

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (KAEÜ) ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında eğitim amaçlı kurs faaliyetlerine yönelik iş birliği protokolü imzalandı. İmza törenine KAEÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, İl Millî Eğitim Müdürü Yasin Gülşen, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Şimşek ve Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin İlter katıldı.

Protokol çerçevesinde, KAEÜ ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü iş birliğinde üniversite öğrencilerine genel ve mesleki kurslar verilecek. Kurslar, iki yıl süresince ücretsiz olarak sunulacak ve çeşitli programlar ile amaçlar doğrultusunda düzenlenecek. Eğitimler, yetkin eğitmenler tarafından gerçekleştirilecek ve diğer kurumlardan da destek sağlanacak.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, protokolle ilgili yaptığı açıklamada, üniversitenin öğrenci odaklı uygulamalarına devam ettiğini ve öğrencilerin bu süreçte mesleki beceriler kazanacaklarını belirtti.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.