e- Okul kapanıyor mu? e- Okul ne zaman kapanıyor? e- Okul not girme sistemi kapandı mı?

Okulların kapanmasına sayılı günler kala öğrenciler e- Okul sisteminin ne zaman kapanacağını merak ediyor. Peki, e- Okul kapanıyor mu? e- Okul ne zaman kapanıyor? e- Okul not girme sistemi kapandı mı? İşte detaylar…

e- Okul kapanıyor mu? e- Okul ne zaman kapanıyor? e- Okul not girme sistemi kapandı mı?
Yayınlanma:

Öğrenciler ve aileler e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi üzerinden öğrencilere ait birçok bilgiye kolaylıkla erişim sağlayabiliyor. e-Okul sistemine öğrencinin T.C. kimlik numarası ve okul numarasıyla giriş yapılabiliyor. Sisteme giriş yaptıktan sonra duyurular, devamsızlık bilgisi, not bilgisi, haftalık ders programı, burs ödeme bilgileri, alınan belgeler ve diğer birçok veri sol bölümü görüntüleyebiliyorlar.

E- OKUL NOT GİRME SİSTEMİ KAPANDI MI?

Daha önceki dönemlerde e-Okul VBS sistemi karne dağıtımından önce erişime kapatılıyordu. Ancak geçtiğimiz yıllarda bu uygulamada değişikliğe gidildi. Karne gününe kadar e-Okul VBS’ye öğrenciler ve öğretmenler giriş yapabilecek. Sadece öğretmenler 2. dönem yazılı sınav sonuçlarını girebilmek için belirli bir zaman sınırı bulunuyor. Not girişlerinin 16 Haziran tarihinden önce sisteme girilmesi gerekiyor. Bu sebepten not girişlerinin karnelerin veriliş tarihinden birkaç gün önce kapatılması tahmin ediliyor.

64802bc74e3fe003c4f96e05.webp

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.