İŞKUR TYP başvuruları başladı mı, TYP başvuru şartları neler? İŞKUR başvuruları ne zaman başlayacak?

İŞKUR TYP başvuruları başladı mı, TYP başvuru şartları neler? İŞKUR başvuruları ne zaman başlayacak? TYP temizlikçi, güvenlikçi... Başvuru şartları merak ediliyor

İŞKUR TYP başvuruları başladı mı, TYP başvuru şartları neler? İŞKUR başvuruları ne zaman başlayacak?
Yayınlanma:

İŞKUR Toplum Yararına Program (TYP) başvuruları her yıl İŞKUR aracılığıyla yapılmaktadır. Başvuruların ne zaman erişime açılacağına dair kesin bir bilgiye sahip değilim, çünkü bu tür programların başvuru tarihleri her yıl değişebilir. Başvuru tarihlerini ve şartlarını öğrenmek için İŞKUR resmi internet sitesini ziyaret etmeniz veya yerel İŞKUR birimleri ile iletişime geçmeniz önerilir.

Toplum Yararına Programlar, afet, salgın, acil durum dönemlerinde ve diğer mücbir sebeplerde kamu hizmetlerinin desteklenmesi, işsizlerin çalışma alışkanlığını sürdürmelerinin sağlanması ve geçici gelir desteği sağlamak amacıyla düzenlenen programlardır. Programlara katılan kişilere, belirlenen günlük asgari ücret miktarı ile katılım sağlandığı gün sayısı çarpılarak ödeme yapılır.

Başvuru tarihleri ve şartları her yıl İŞKUR tarafından duyurulur, bu nedenle en güncel bilgilere İŞKUR'un resmi kaynaklarından ulaşmanız gerekmektedir.

 Haber Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.