Alper Gezeravcı kaza yaptı: Yaralılar var!

Kocaeli’nde bugün öğleden sonra meydana gelen trafik kazasında, Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı da yaralandı. TEM Otoyolu'nun İzmit geçişi İstanbul istikametinde gerçekleşen kazada, Gezeravcı'nın içinde bulunduğu otomobil, bilinmeyen bir sebeple bir otobüsle çarpıştı. Kazada, Gezeravcı ve iki kişi hafif yaralandı.

Alper Gezeravcı kaza yaptı: Yaralılar var!
Yayınlanma:

Kaza, TEM Otoyolu'nun İzmit geçişinde, İstanbul yönünde gerçekleşti. Alper Gezeravcı'nın içinde bulunduğu otomobil, henüz belirlenemeyen bir sebeple otobüsle çarpıştı. Kazanın etkisiyle Gezeravcı ve yanındaki iki kişi hafif yaralandı.

Olay yerine kısa sürede intikal eden sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra onları en yakın hastaneye sevk etti. Gezeravcı ve diğer iki kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Kaza nedeniyle TEM Otoyolu'nun İstanbul istikametinde kısa süreli bir trafik yoğunluğu yaşandı. Kazanın ardından olay yerine gelen polis ekipleri, kazanın sebebi ve detayları hakkında inceleme başlattı. Kazanın kesin nedeni yapılacak araştırmalar sonucunda belirlenecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.