Ankara’da Tunalı Hilmi Caddesi'nde vatandaşlar sokağa akın etti

Ankara'nın popüler ve hareketli alışveriş caddesi Tunalı Hilmi Caddesi, hafta sonu nedeniyle doldu taştı. Vatandaşlar, caddenin her iki tarafında bulunan mağazalara, restoranlara, kafelere ve butiklere akın etti.

Ankara’da Tunalı Hilmi Caddesi'nde vatandaşlar sokağa akın etti
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: ŞİLAN EYLÜL KANDEMİR

Ankara'nın popüler caddesi Tunalı Hilmi Caddesi, her hafta sonu olduğu gibi bu hafta sonunda da adeta bir cazibe merkezi haline geldi.

Alışveriş tutkunları ve sosyal aktivite arayanlar için bir buluşma noktası olan Tunalı, her iki tarafında sıralanan çeşitli mağazaları, dükkanları, restoranları ve kafeleriyle göz kamaştırıyor. Cadde boyunca vitrinlerdeki son moda ürünlerini inceleyebiliyor, farklı tarzlarda yemeklerin tadını çıkarabiliyor ve özgün tasarımlara sahip butikleri ziyaret edebiliyorsunuz.

hilmi.jpg

VATANDAŞLAR TUNALI HİLMİ CADDESİ'NE AKIN ETTİ

Hafta sonu alışveriş çantalarıyla cadde de dolaşan insanlar, arkadaşlarıyla buluştu ve keyifli bir gün geçirdi. Bu hafta sonu da caddenin kalabalık görüntüleri her hafta sonu olduğu gibi etkileyiciydi. Özellikle akşam saatlerinde ışıl ışıl olan dükkanlar Avrupa’nın en gözde caddelerini aratmıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.