Malazgirt'te HÜDAPAR krizi iddiası

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Okçular Vakfı tarafından Malazgirt Milli Park Alanı'nda düzenlenen "Malazgirt Zaferi'nin 953. Yıl Dönümü Kutlama Programı"na katıldı.

Malazgirt'te HÜDAPAR krizi iddiası
Yayınlanma:

Törende Erdoğan'ın konuşmasının ardından 'potokol' üyeleri, kameralara poz vermek için sahneye davet edildi. Kabine üyeleri, AK Parti ve MHP yöneticilerinin yanı sıra Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Ali Çardakcı da sahneye çağrılan isimler arasında yer aldı.

Ancak, dün Selçuklu Mezarlığı'nda Erdoğan'ın yanı sıra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ile poz veren Hava Kuvvetleri Komutanı Ziya Cemal Kadıoğlu ve Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu'nun yanı sıra diğer kuvvet komutanları bu defa sahneye çıkmadı.

Kuvvet Komutanlarının tepkisinin daha önce Hizbullah'ı terör örgütü olarak görmediğini söyleyen HÜDAPAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'na olduğu iddia edildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.